Senior Manager, Strategy & Organisation

Det kræver stor erfaring, høj faglighed og god forretningsforståelse at hjælpe ambitiøse topledere med at opnå toppræstationer. Den rådgivning tilbyder vi hos H&B, og vi oplever stor efterspørgsel på projekter inden for alle vores fagområder, herunder Strategy & Organisation. Vi søger nye kolleger med solid erfaring og ikke mindst passion for rådgivning til vores kontorer i København og Aarhus.

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi dig?

Hos H&B arbejder vi med tre fagområder: Commercial Excellence, Business Transformation og Strategy & Organisation (S&O). Vores klienter er topledelser i store, danske virksomheder, og vi indgår typisk langvarige samarbejder, hvor vi engagerer os i klienternes virkelighed, både personligt og fagligt for at matche deres behov og situation. I S&O er vi specialiserede inden for at skabe strategisk sammenhæng gennem udarbejdelse af formålsdrevne strategier for virksomhedsejere og virksomheder.

Dine opgaver og udviklingsmuligheder:

 • Scope, lede og drive projekter inden for S&O
 • Rådgive ejere, bestyrelser og direktioner om den strategiske retning for deres virksomhed, så de kan fremtidssikre deres ejerskab og forretning
 • Arbejde strategisk og eksekverende på flere niveauer i virksomhederne med ejer-, koncern-, forretnings- og delstrategier samt dertilhørende organisationstilpasninger
 • Drive et antal større projekter ad gangen med tilhørende teams, hvor du er med til at sætte retning for den faglige udvikling
 • Være ansvarlig for relationen med klienten, den overordnede problemdefintion og -løsning samt leverancekvaliteten
 • Udover at indgå i et fagligt fællesskab med talentfulde rådgivere inden for S&O vil du også spille en central rolle i at videreudvikle huset internt, og med stillingen indgår muligheden for senere at indgå i partnerkredsen
 • Vi prioriterer også at skabe rum til din personlige udvikling. I H&B sætter vi mennesket først og fastholder en arbejds- og udviklingskultur, der fokuserer på at lade dig brænde igennem – frem for at brænde ud

Det, vi søger hos dig:

Som senior manager inden for S&O søger vi en kollega, der blander god energi og integritet, høj faglighed og en stærk værktøjskasse. Som den ideelle kandidat deler du vores værdisæt, og du har:

 • Relevant videregående uddannelse på kandidatniveau.
 • Min. seks års erfaring fra et top-tier konsulenthus eller min. fire års konsulenterfaring kombineret med min. tre års erfaring fra industrien.
 • Eventuelt været i en strategi- eller forretningsenhed, som bistod den øverste ledelse, fx Business Development, Corporate Finance eller M&A.
 • Erfaring med at drive større projekter for ejere, direktioner og bestyrelser inden for forretningsstrategi, koncernstrategi, organisationsdesign og ”go to market”, som du kan påvise dokumenterede resultater af.
 • Et kommercielt nysgerrigt mindset og et relevant netværk på topniveau, som du er vant til at bruge i forretningsøjemed.
 • Sans for grundighed og kvalitet samt evnen til at bringe disse kompetencer i spil.
 • Du skal værdsætte og være dygtig til relationsarbejde, internt som eksternt.
 • Flydende mundtlige og skiftlige sprogkundskaber i dansk og engelsk.
 • Du skal have lyst og evner til at bidrage både til udviklingen af H&B’s klienter, men også til udviklingen af vores interne kultur og ambitiøse talenter.

H&B | Hildebrandt & Brandi er topledelsens rådgiver, og et ledende danskbaseret konsulenthus i vækst. Derfor er vi på udkig efter Senior Managers der, med høj faglighed og motivation, er klar til at løse afgørende udfordringer for store, danske virksomheder.

Vi ønsker et stærkt fællesskab, hvor vi sammen skaber en særlig følelse af at høre til, og en kultur, hvor vi tager ansvar, viser respekt, hjælper hinanden, og hvor alle stræber efter næste niveau.

Vi er ambitiøse, grundige og helhedsorienterede, og vi kræver kvalitetsarbejde fra hinanden – og vi tilstræber også, at vi hver især får plads til at udfolde vores unikke talent.

Kontakt os / Ansøg

Denne rekruttering foregår i samarbejde med Brinch & Partners.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Partner Mia Svantemann Ramskov på telefon +45 2426 6670 eller mail ms@brinchpartners.dk

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende.

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Mia Svantemann Ramskov

Partner
+45 2426 6670
ms@brinchpartners.dk