Vores kunde er en veletableret aktør på det danske impact venture og private equity-marked og har etableret flere fonde igennem de seneste år. Virksomheden er nu ved at etablere en impact tech fond, med fokus på virksomheder fra de nordiske lande. Strukturen omkring management-selskabet er på plads og man er i den afsluttende fase i forhold til fundraising. Til etablering, driften og videreudvikling af fonden søger vi nu henholdsvis:

Partner og Investment Director

Impact–fond – Venture tech investeringer – Forretningsudvikling

Som henholdsvis Partner eller Investment Director, kommer du til at indtage en helt central rolle i forhold til fondens positionering, investeringer, udvikling og drift i de kommende år. Du motiveres af en pioner-opgave, hvor du for alvor kan gøre en forskel. Fonden er managementselskabets fjerde fond, så strukturerne er på plads, således du sammen med øvrige team kan fokusere på at finde spændende investeringsmuligheder og hjælpe virksomhederne videre i deres udvikling og internationalisering.

Dine kommende kollegaer har spidskompetencer inden for investering, M&A og forretningsudvikling hvor succes måles ift. finansielt afkast og impact resultater.

Kan du spotte et godt team og kan du finde de teknologier, virksomheder og forretningsmodeller, der kan levere succesfuld omstiling til en mere bæredygtig verden

Som investeringsansvarlig får en meget bred berøringsflade. Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

  • Scanning af markedet for potentielle investeringsmuligheder.
  • Vurdering af forretningsplaner, ledelsesteam og investeringsmulighed.
  • Forhandling af term sheets, investeringsaftaler mv.
  • Udarbejde indstilling til investeringskomite.
  • Sparring omkring porteføljeselskabernes go-to-market strategier, organisationsudvikling, kapitalgrundlag og generel strategi.
  • Bestyrelsesarbejde og value-add i porteføljeselskaberne.
  • Dialog og co-investering med danske og udenlandske venture fonde

Du får en helt central rolle i et team i et uformelt og ambitiøst miljø og du får alle muligheder for at udvikle fonden kommercielt og internationalt.

Kommerciel erfaring fra VC-miljøet og gerne suppleret med start-up erfaring

Du har højst sandsynligt en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau og har efterfølgende haft en karriere, hvor du har bl.a., har beskæftiget dig med start-up miljøet – enten som en del af et succesfuldt founder-team og/eller i en venture-fond, som investerings ansvarlig. Hvis du derudover har arbejdet aktivt med etableringen af en fond, er det et plus.

Du er udadvendt, struktureret, analytisk og har en professionel tilgang til dine arbejdsopgaver og du har allerede etableret et stærkt netværk blandt iværksættere og investorer i Danmark/Norden og du har godt kendskab til start-up scenen i de nordiske lande og internationalt. Endelig kommunikerer du ubesværet på både dansk og engelsk.

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på telefon +45 27847406 eller Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark på +45 31481595. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet konfidentielt.

Martin Bo Sørensen

Partner
+45 27847406
mbs@brinchpartners.dk