Marketingchef, FB Gruppen

Er du visionært tænkende, og har du digitalt mind-set? Er du drevet af resultater og øget salg som direkte effekt af marketingtiltag? Er du arbejdsom, selvstændig og med høj drivkraft? Kan du brænde igennem, med stærk integritet og klare holdninger og samtidig formå at lytte til andre og få folk med dig? Så er du, måske, den vi leder efter.

FB Gruppen er i fortsat vækst.

FB Gruppen (Fokus på Boliger) er en developervirksomhed, der siden grundlæggelsen i 2003 har haft fokus på at udvikle, bygge og sælge boliger – boliger for mennesker, boliger som de selv vil bo i, og boliger der er til at betale med udgangspunkt i grøn og social bæredygtig byudvikling.

Alle FB Gruppens aktiviteter og beslutninger er baseret på et værdisæt, der understøtter gode og rigtige beslutninger samt sikrer ordentlige relationer til kunder, samarbejdspartnere, lejere og andre aktører, som selskabet handler med. FB Gruppen A/S er gennemsyret af fire kerneværdier:

 • Vi gør os umage
 • Vi overholder aftaler
 • Vi er nærværende
 • Vi bygger boliger – vi selv vil bo i.

FB Gruppen A/S er et anerkendt brand, der har potentiale til at nå nye højder og få endnu større kendskabsgrad, særligt i B2C segmentet. Dette skal opnås gennem visionær tænkning, proaktive tiltag samt øget professionalisering af marketing, kommunikation, branding og PR. 

Udvikling, implementering og eksekvering på samme tid

Med reference til ejer og CEO vil du få ansvaret for at udvikle, implementere og eksekvere FB gruppen A/S branding, markedsførings- og kommunikationsstrategi og planer, samt for at lede et team bestående af tre personer, der i dag primært har vægt på salg og det administrative. Dine primære opgaver bliver bl.a.

 • At lede, motivere og udvikle salg- og marketingteamet
 • At udarbejde brandingstrategier med udgangspunkt i grundlaget for FB Gruppen A/S succes
 • At tilpasse og udvikle hjemmesiden
  • Bidrage til at skabe et virtuelt showroom
  • Udvikling af SEO-aktiviteter
 • At styre og udvikle nyhedsbrevet samt skærpelse af SoMe
 • At planlægge og gennemføre salgs- og marketingkampagner i samarbejdet med teamet
 • At gennemføre markedsanalyser i samarbejde med de projektansvarlige
 • At samarbejde med marketing bureau(er) samt andre eksterne partnere

Visionær, vækst- og menneskeorienteret

Som person har du et stort drive, kan arbejde selvstændigt, og du har en god evne til at udvikle og udfordre dine medarbejdere, således at I er sammen om at skabe resultaterne. Du er dygtig til at sparre med og supportere salg og på den måde være med til at realisere vækstambitionerne. Du er desuden service- og menneskeorienteret og sætter en ære i at levere en god kvalitet, både internt og eksternt. Derudover har du en naturlig flair for de digitale og virtuelle marketingdiscipliner, herunder SoMe, SEM og SEO. Dit engagement er højt, og du brænder for det, du laver og nyder at se resultaterne af teamets indsatser. Det er ydermere naturligt for dig at holde dig løbende opdateret om den nyeste viden og integrere den i dit og teamets arbejde. Du trives både som leder af et mindre team samtidig med at du selv er hands-on og konkret i arbejdstøjet.

Du tilbydes

En spændende, nyoprettet stilling i et ambitiøst og dynamisk miljø, hvor man i høj grad selv er med til at sætte dagsordenen, både taktisk og strategisk. Du vil få mulighed for både at arbejde med ledelse af dit team samt hands-on med konkrete tiltag. Derudover vil du også få lov til at drive marketing i tæt samarbejde med salg og en række andre interessenter – herunder ledelsen, bureau m.fl.

Om FB Gruppen A/S

Projekterne udvikles og realiseres i tæt samarbejde med en stab af dygtige rådgivere, der har været faste alliancepartnere gennem en årrække. Byggerierne opføres i fagentreprise med faste underentreprenører, der har samme tilgang til kvalitet og service som FB Gruppen.

Udover at bygge boliger til private har FB Gruppen gennem en årrække haft et tæt samarbejde med danske pensionskasser og udenlandske investorer, der har købt en række af koncernens projekter. 60 % af igangværende boliger er derfor altid solgt, inden de påbegyndes. Det er et bevidst valg i forbindelse med efterlevelse af koncernens konservative risikoprofil, som strategisk arbejder ud fra at sikre en langsigtet og stabil finansiering af ejendommene. 

FB Gruppens konservative vækststrategi med fokus på soliditet og stabilitet sikres bl.a. gennem mangeårige relationer til samarbejdspartnerne. 

Parallelt med udvikling og projektering af enkelte ejendomme i Storkøbenhavn omdanner FB Gruppen i disse år det historiske Grønttorv i Valby til en helt ny, grøn bydel i København. Grønttorvet er fastholdt som navnet på bydelen og rummer 3.000 blandede boliger med en central park i midten af bydelen samt daginstitutioner, erhverv, indkøb og underjordisk parkeringskælder. 

www.fbgruppen.dk

Kontakt os / Ansøg

Denne rekruttering foregår i samarbejde med Brinch & Partners.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Partner Mia Svantemann Ramskov på telefon +45 2426 6670 eller mail ms@brinchpartners.dk

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt løbende.

Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Mia Svantemann Ramskov

Partner
+45 2426 6670
ms@brinchpartners.dk