Verdo er en energikoncern, der gør en verden til forskel. Vores kerneforretning er bæredygtig energi og teknisk infrastruktur. Vi udvikler grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland. Vi er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker og Danmarks største inden for drift og vedligehold af gadebelysning. Vi forsyner vores kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt. Vi tager ansvar for den grønne omstilling. Siden 2009 har vi reduceret CO2-udledningen fra kraftvarmeværket i Randers med 78 %. Vi er 550 medarbejdere. Til hovedkontoret i Randers søges en ansvarlig for:

Strategisk sourcing – indirekte indkøb

Bliver du motiveret af at få indflydelse og være med til at bygge noget op fra bunden? Og motiveres du af et tæt samarbejde med mange stakeholders i en udviklingsorienteret og grøn organisation – så kunne denne nyetablerede rolle være noget for dig.

Du får reference til indkøbs- og logistikchefen, og skal i et tæt samarbejde med direktører og ledere i Verdo optimere det indirekte spend for koncernen. Du får ansvaret for f.eks. sourcing af IT (hardware/software), Fleet/Facility management, travel, marketing og kontorartikler. Dette betyder et tæt samarbejde med de overordnede ansvarlige for IT, marketing, HR og resten af forretningen. Du vil få ansvaret for at lave spend analyser, udvikle kategoristrategierne, drive processerne og sikre compliance. Da denne funktion er ny hos Verdo skal du også være med til at etablere sourcing årshjul, indkøbsprocesser, klarlægge kategoristrukturer og få sourcing data bragt på plads.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Kategorisere omkostningsbase og identificere udbudsstrategier
  • Løbende udvikle din viden og indsigt i de forskellige kategorier
  • Træde ind i udfordringer når leverandøren ikke overholder aftaler og sikre processerne omkring reklamationer
  • Bringe antallet af leverandører ned
  • Identificere lavt hængende frugter

Hvem er du?

Du sidder i dag i en rolle som Category Manager, strategisk indkøber eller en tilsvarende rolle i en større virksomhed, og har arbejdet med indirekte indkøb i minimum 3-5 år. Du kan have en uddannelse som bachelor/kandidat – men det vigtigste er din erfaring med at arbejde med kategoristrukturer og processer. Du har erfaring med at udvikle, effektivisere og optimere indkøbsprocesserne – og du har med succes effektueret kategoristrategier og handlingsplaner.

Som person er du analytiske og struktureret og er en stærk kommunikator. Du er god til at håndtere en organisation med forskellige interesser, og skaber nemt gode relationer til de vigtige stakeholders omkring dig. Du er i stand til at drive forandringer, og er vedholdende i din måde at følge op på og sikre fremdriften i dine opgaver. Du er strategisk tænkende, og er god til at implementere de aftalte handlingsplaner.

Dine muligheder

Du bliver en del af en spændende virksomhed med en ambitiøs vækstagenda. Stillingen giver en unik mulighed for at være med til at udvikle, effektivisere og optimere indkøbsprocesser. Der er højt til loftet og plads til at fejre succeserne, og der er høje forventninger til, at du bidrager til den fortsatte udvikling. Du får engagerede og kompetente kollegaer, og du kommer til at arbejde i et inspirerende og uformelt miljø.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og Verdo, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk