Verdo er en energikoncern, der gør en verden til forskel. Vores kerneforretning er bæredygtig energi og teknisk infrastruktur. Vi udvikler grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland. Vi er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker og Danmarks største inden for drift og vedligehold af gadebelysning. Vi forsyner vores kunder med varme, vand og el døgnet rundt, året rundt. Vi tager ansvar for den grønne omstilling. Siden 2009 har vi reduceret CO2-udledningen fra kraftvarmeværket i Randers med 78 %. Vi er 550 medarbejdere. Til hovedkontoret i Randers søges en:

Direkte indkøb – tekniske kategorier

Bliver du motiveret af at få indflydelse og være med til at videreudvikle din rolle i et tæt samarbejde med dine stakeholders? Har du erfaring med Category Management, og har et ønske om at tage skridtet videre til Sourcing Business Partner, hvor du får ansvaret for sourcing i et fokuseret teknisk forretningsområde? Så kunne denne funktion hos Verdo være det næste spændende karriereskridt for dig.

Du får reference til indkøbs- og logistikchefen, og skal i et nært samarbejde med ledere og projektledere i Teknik optimere forretningsområdets spend indenfor f.eks. el materialer, belysning, master, trafikbelysning og eltavler. Du får din daglige gang i forretningsområdet, og gennem et tæt samarbejde med ledere og projektlederne i Teknik, skal du bidrage til at sikre at Verdo er konkurrencedygtige, når der skal afgives tilbud på forskellige store opgaver. Overordnet får du ansvaret for de tekniske kategorier og det tilhørende spend i området. Du udvikler kategoristrategierne, identificere behov på tværs af projekter og er proaktiv med henblik på at identificere mulige besparelser og optimeringsmuligheder.

Da rollen og funktionen som Sourcing Business Partner er ny i organisationen, skal du også bidrage til at udvikle kategoriprocesserne, sourcing årshjul og roadmap for funktionen. Undervejs i hele forandringsprocessen er det vigtigt, at du er tæt på stakeholders, og er en god vejleder og støtte i forretningsområdets indkøbsindsatser.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Etablere dyb kategoribaseret viden og forretningsforståelse af markedet
  • Identificere relaterede behov og omkostninger på tværs af markeder
  • Kategorisere omkostningsbase og identificere forskellige udbudsstrategier
  • Implementere og sikre overholdelse af de aftaler der bliver lavet
  • Fokus på compliance
  • Bringe antallet af leverandører ned

Hvem er du?

Du sidder i dag i en rolle som Category Manager, strategisk indkøber eller en tilsvarende rolle i en større virksomhed, og har arbejdet med direkte indkøb i tekniske kategorier. Det vil være helt optimalt hvis du har erfaring fra sourcing af el teknisk materiale. Du kan have en uddannelse som bachelor/kandidat eller en teknisk uddannelse – men det vigtigste er din erfaring med at arbejde med kategoristrukturer og processer. Du har erfaring med at udvikle, effektivisere og optimere indkøbsprocesserne – og du har med succes effektueret kategoristrategier og handlingsplaner.

Som person er du analytiske og struktureret og er en stærk kommunikator. Du er god til at håndtere en organisation med forskellige interesser, og skaber nemt gode relationer til de vigtige stakeholders omkring dig. Du er i stand til at drive forandringer, og er vedholdende i din måde at følge op på og sikre fremdriften i dine opgaver. Du er strategisk tænkende og er god til at implementere de aftalte handlingsplaner.

Dine muligheder

Du bliver en del af en spændende virksomhed med en ambitiøs vækstagenda. Stillingen giver en unik mulighed for at være med til at udvikle, effektivisere og optimere indkøbsprocesser. Der er højt til loftet og plads til at fejre succeserne, og der er høje forventninger til, at du bidrager til den fortsatte udvikling. Du får engagerede og kompetente kollegaer, og du kommer til at arbejde i et inspirerende og uformelt miljø.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og Verdo, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk