Site Manager

For Hartmann Technology – Brødrene Hartmann`s globale center for udvikling, levering, montering og commissioning af komplekse maskin- og procesanlæg – søger vi en Site Manager.

Som Site Manager bliver du ansvarlig for opsætning og indkøring af den samlede levering på den pågældende fabrik. Anlæggene består af både mekaniske, procesmæssige og elektriske elementer.  Da anlæggene monteres og indkøres i udlandet, er det vigtigt, at du er rejsevant, samtidigt med at du kan håndtere mange parallelle opgaver og ikke mindst bevare fokus og høj kvalitet i opgaveløsningen.

Hvis du trives i et alsidigt job med stor frihed under ansvar ude i den store verden, er dette det rette job for dig.

Din profil:

Som Site Manager skal du favne bredt. Du har sandsynligvis en teknisk baggrund og flere års erfaring med montage og installation af tekniske anlæg hos internationale kunder. Du har god erfaring med ledelse af teams, som ofte består af lokale håndværkere med forskellige kulturelle baggrunde. Dine evner som projektleder er gode akkurat som dine sproglige og kommunikative evner er, dvs. du får dit budskab igennem på en klar og motiverende måde. Du agerer professionelt og forstår vigtigheden af at etablere gode, troværdige og tillidsvækkende relationer med kunder og samarbejdspartnere. Hvis du har erfaring med PLC systemer, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Grundlæggende er du som person tålmodig og vedholdende med en god gennemslagskraft. Du er kvalitetsbevidst, systematisk og struktureret i din arbejdsform med et godt blik for såvel detaljer som helheder. Du er forandringsparat aka fleksibel og vant til at tingene ikke altid lige går som planlagt.

Opgaver:

Du kommer til at indgå i et team på ca. 50 engagerede kolleger, som primært er teknikere og ingeniører. Hartmann Technology har sin base i Tønder, men du vil oftere være ude ved vores kunder i hele verden. Du vil få 4 direkte kolleger, dvs. personer som laver det samme som dig. Som opstart på dit nye job vil der derfor være mulighed for sidemands oplæring. Jobbet består til dels af projektledelse af installation af komplette produktionsanlæg med varighed på typisk 2 – 3 måneder. Dertil kommer kortere globale servicebesøg på vores kunders anlæg. Alt i alt skal du påregne et sted mellem 130-150 rejsedage årligt.

Dine opgaver kommer især til at bestå af:

  • Idriftsættelse, fejlfinding og optimering af anlæg samt uddannelse af driftspersonale hos vores kunder
  • Servicebesøg og udarbejdelse af besøgsrapporter
  • Assistere ved tekniske forespørgsler fra kunder
  • Udarbejdelse af montageplaner
  • Assistere ved udarbejdelse af montagevejledninger og anden teknisk dokumentation
  • Arbejde som projektleder på mindre projekter på egne fabrikker samt eksternt

Hos Hartmann Technology refererer du til den daglige Supply Chain Manager, som i øvrigt selv tidligere har arbejdet som Site Manager, så han har et indgående kendskab til din hverdag og dine opgaver.

Du tilbydes:

Du tilbydes ansættelse i en spændende stilling i en energi- og miljøbevidst virksomhed med gode rammer for faglig og personlig udvikling. Ud over gode personaleforhold er der til stillingen tilknyttet en attraktiv pensionsordning samt en sundhedsforsikring. Lønniveau forhandles individuelt med udgangspunkt i uddannelse og erfaring.

Lidt mere om virksomheden:

Brødrene Hartmann A/S er verdens førende virksomhed inden for salg og produktion af støbepap (moulded fiber) emballage til æg og frugt. Hartmann Technology er Brødrene Hartmanns globale udviklingscenter og er verdens førende producent af maskiner og anlæg til moulded fiber emballage. Vores teknologi og produkter gør brug af genbrugspapir og er dermed et bæredygtigt alternativ til plastemballage.

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk