Struers er verdens førende producent af udstyr, forbrugsvarer og service til metallografiske undersøgelser. Med datterselskaber og kontorer i 24 lande og repræsenteret i 50 lande verden over, er Struers en international virksomhed i vækst. Struers har tætte kundeforhold, der er opbygget verden over med førende industrielle virksomheder, prestigefyldte universiteter og respekterede forskningsinstitutioner.

Du bliver en del af vores danske hovedsæde i Ballerup, hvor vi er 200+ ansatte. Struers sætter en ære i at levere løsninger af høj kvalitet, mens vi arbejder i et uformelt miljø. Til hovedkontoret i Ballerup søges en:

Cyber Security Specialist 

Synes du det er motiverende og interessant at arbejde med konfigurering og support af it sikkerhedsværktøjer samt at få en vigtig rolle, som der bliver lyttet meget til i organisationen? Og synes du samtidig, at det er vigtigt at arbejde i et ambitiøst team, hvor der er etableret en strategi, der sætter overlæggeren højt for IT sikkerhedsarbejdet? Så kunne denne rolle hos Struers godt være dit næste karriereskridt.

Som Cyber Security Specialist får du ansvaret for at sikre Struers mod alle former for cyber security trusler på alle platforme og netværk. Du får direkte reference til Struers Group IT Director, og skal i et tæt samarbejde med resten af teamet i Operations & Security eksekvere på de aftalte handlingsplaner.  Du vil løbende analysere og identificere eksponeringer overfor trusler, og implementere løsninger til at imødegå dem. Du vil sammen med resten af it-organisationen sikre, at de relevante forbedringer som er identificeret i sikkerhedsaudits bliver gennemført. Derudover får du også ansvaret for løbende at videreudvikle og vedligeholde Struers sikkerhedsprocesser og politikker – herunder træning af brugerne og gennemførelse af awareness kampagner. Som en naturlig del af dit job har du også ansvaret for konfigurering og support af virksomhedens sikkerhedsplatforme (bla. Endpoint protection, Firewalls og MDM)

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Etablere Multifaktorgodkendelse på forskellige løsninger
  • Sikre at alle servere og arbejdsstationer bliver hardened, og at de rigtige politikker er slået til
  • Sikre at Azure miljøet fortsat er sikkert
  • Sikre at der bliver fulgt op på alle relevante logs

Du vil blive vurderet på dine kompetencer til at bidrage til Struers IT-sikkerhed på alle platforme, og løbende modne området ved at forebygge, afvise og sikre en korrekt respons på cyber angreb. 

Dine erfaringer og kompetencer

Som kandidat til dette job har du enten en videregående uddannelse på bachelor/master niveau eller har relevante certificeringer og erfaringer indenfor området. Du kan f.eks. være certificeret som CISSP/CISA eller have suppleret din baggrund med Microsoft Azure kurser. Du har minimum 3-5 års relevant erfaring bag dig fra en tilsvarende rolle eller du kan sidde som IT Sikkerheds administrator/konsulent. Du har en god viden om protokoller og netværk samt Microsoft Servere. Derudover har du erfaringer med sikkerhedsaudits og de afledte opgaver der kommer derfra. Du har måske prøvet at etablere MFA på OS365 – samt har konfigureret og supporteret sikkerhedsværktøjer på f.eks. firewalls og MDR.

Som person er du nysgerrig på nye teknologier og trends, og følger med i de nyeste trusler og sårbarheder. Du er selvstændig, tager proaktivt ejerskab af dine opgaver og trives med at have ansvaret for dette vigtige område. Du bliver motiveret af at være i et godt og ambitiøst team, hvor høj kvalitet og pålidelige løsninger står højt på agendaen. Du er god til at kommunikere med dine kollegaer og andre samarbejdspartnere, og synes det er interessant, at arbejde i et internationalt miljø. Da engelsk er koncernsproget skal du være flydende i det i skrift og tale.

Hvorfor er jobbet attraktivt?

Du bliver en del af et dedikeret og dynamisk team der arbejder med at lave ambitiøse it-løsninger for Struers. Du får muligheden for at sidde med de nyeste værktøjer, og får en stor indflydelse på dit ansvarsområde, som der løbende bliver investeret flere ressourcer i. Der er et godt samarbejde med andre dele af virksomheden, og der er stor respekt for den faglighed, som denne rolle kan tilbyde.

Der er gode arbejdsvilkår, og lønpakken vil indeholde fast løn, pension samt andre benefits, der vil matche jobbet og dine kvalifikationer.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og Struers, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk