Struers er verdens førende producent af udstyr, forbrugsvarer og service til metallografiske undersøgelser. Med datterselskaber og kontorer i 24 lande og repræsenteret i 50 lande verden over, er Struers en international virksomhed i vækst. Struers har tætte kundeforhold, der er opbygget verden over med førende industrielle virksomheder, prestigefyldte universiteter og respekterede forskningsinstitutioner.

Du bliver en del af vores danske hovedsæde i Ballerup, hvor vi er 200+ ansatte. Struers sætter en ære i at levere løsninger af høj kvalitet, mens vi arbejder i et uformelt miljø.

Embedded C++ Udvikler

Synes du det er motiverende og interessant at skrive en solid og smidig objektorienteret C++ kode, der får HW til at køre godt? Og kan du samtidig bidrage med viden om kommunikation og protokoller, der sikrer dynamiske interfaces imod den højere liggende SW – så vil du være den helt perfekte kandidat til vores velfungerende SW-team i Ballerup.

Som C++ udvikler i vores team får du ansvaret for at udvikle embedded software som kontrollerer hardwaren i vores avancerede maskiner. Du vil arbejde med 1-2 projekter, hvor du vil deltage fra konceptfasen og til maskinen er succesfuldt lanceret på de globale markeder. En stor del af jobbet vil være at skabe interfaces mellem motorer, kameraer, RFID, analoge sensorer, safety controllers og integrere dem i sekvenser eller evalueringer.  I vores team arbejder vi tæt sammen med softwarekollegaer i Tjekkiet, Applikationsafdelingen, eksterne konsulenter samt Hardware teamet. Du bliver en del af et internationalt team der arbejder på flere softwareniveauer (frontend, backend og embedded). I den sene del af udviklingsprocessen vil du have adgang til maskinerne hvor dine koder kan afprøves. Vi arbejder agilt med en stor del af værktøjskassen i SCRUM.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Skrive effektiv kode til embedded Yocto Linux systemer
  • Designe og implementere software i overensstemmelse med den definerede arkitektur
  • Definere kravspecifikationer sammen med stakeholders fra andre afdelinger
  • Identificere og bringe nye teknologier ind i teamet
  • Gennemføre kode reviews og test

Du bliver en gevinst for vores team, hvis du kan følge vores platforms strategi og effektivt genbruge komponenter og moduler på tværs af vores platforme og biblioteker. Derudover vil vi sætter stor pris på, at du er nysgerrig på nye teknologier og er begejstret for mulighederne i det.

Dine erfaringer og kompetencer

Den ideelle kandidat til dette job har en akademisk uddannelse på bachelor eller master niveau indenfor Control Engineering, Software Engineering eller elektronik. Denne baggrund har du kombineret med en solid erfaring i C++, som du har anvendt gennem minimum 3-5 år. Du har erfaring fra embedded software/Low Level programmering, og forstår store og komplekse kodestrukturer. Derudover har du arbejdet med Jenkins, Artifactory samt CANopen/EtherCAT protokoller. Du har erfaring med Linux (Yocto) eller Unix baserede OS Systemer. Derudover vil det være en fordel at du erfaring med Cyber Security/kode scanning og Git/GitHub. Da vi arbejder med koncepter som Scrum, Agile og Jira vil der være en fordel at du kommer fra udvikler miljøer, hvor det har været en naturlig del af din hverdag.

Som person er du nysgerrig på nye teknologier i snitfladen mellem SW og HW, og du er analytisk og struktureret. Du bliver motiveret af at være i et godt og ambitiøst team, hvor høj kvalitet og pålidelige software løsninger står højt på agendaen. Du er selvkørende, og er god til at kommunikere med dine kollegaer og øvrige relationer. Da vi bruger engelsk som koncernsprog skal du være flydende i det i skrift og tale. Du kan forvente mellem 10-15 rejsedage om året.

Hvorfor er jobbet attraktivt?

Du bliver en del af et dedikeret og dynamisk team der arbejder end-to-end med udviklingsprojekter, hvor du løbende kan få testet dine bidrag af. Vi arbejder med hurtige udviklingscyklusser, hvor du kan bidrage med dine kernekompetencer på C++, men du får også mulighed for at bruge og eksperimentere med nye teknologier. Vi er et lille team der kender hinanden godt, og vi har tæt samarbejde med vores kollegaer på tværs af landegrænser. Vi har gode og fleksible arbejdsvilkår, og lønpakken vil indeholde en attraktiv fast løn, pension samt andre benefits der vil matche jobbet og dine kvalifikationer.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og Struers, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk