Brinch & Partners er en landsdækkende konsulentvirksomhed med fokus på Search & Selection og med kontorer i København og Aarhus. Vi er derudover repræsenteret internationalt igennem IMSA-Search med mere end 29 kontorer i hele verden. Vi har gennem de seneste 13 år etableret os som en væsentlig aktør på det danske marked og er bl.a. kendt for vores kundefokus og evne til at forstå komplekse forretningsmodeller og de deraf afledte krav til vores klienters organisationer. Vi bistår vores kunder med at løse strategiske udfordringer og har udviklet langvarige kunderelationer gennem en direkte, uformel og professionel sparring. Kundeporteføljen spænder fra alt imellem C25-virksomheder til spændende tech-baserede start-ups. Du kan læse mere om os på henholdsvis www.brinchpartners.dk og imsa-search.com.

Til at understøtte vores fortsatte vækst, søger vi nu til vores kontor i København:

Business Researcher – Headhunting

Fuldtid – København

 

Struktureret Business Researcher med interesse for headhunting

I rollen som Business Researcher vil du få ansvaret for den indledende del af vores process, specifikt målrettet en af vores store key accounts. Dette ansvar indebærer bl.a.:

  • at kortlægge og analysere kundens forretningsområde, det pågældende marked og andre potentielt relevante virksomheder
  • udfra denne analyse at etablere et felt af potentielt interessante kandidater.
  • den indledende kontakt til kandidater og håndtering deraf.
  • deltage i udarbejdelsen af profilanalyser og stillingsbeskrivelser og bistå i andre dele af rekrutteringsprocessen.
  • deltage i koordineringen af administrative opgaver, omfattende f.eks. mødebooking og korrekturlæsning.

Kunden er en stor international markedsleder med hovedsæde uden for Danmark, og man vil derfor opbygge stor indsigt i kundens organisation, strategi og tilgang til HR-management og samtidig få en bred berøringsflade i mange forskellige lande. Du kommer til at sparre tæt/samarbejde med konsulenten omkring kandidaters faglighed og relevans ift. specifikke opgaver. Udover denne specifikke key account, blive du også involveret i samme arbejdsopgaver hos andre af vores kunder. Du modtager en grundig oplæring i vores proces og metoder.

Du bliver del af et kompetent og kundeorienteret team

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, kompetente kollegaer, forretningsmæssige problemstillinger, og du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne konsulenter og researchere i både København og Århus. Samtidig er der mulighed for en fleksibel planlægning af din arbejdstid.

Din baggrund

Du har sandsynligvis lige afsluttet din uddannelse eller har et par års erfaring, hvor du aktivt har arbejdet med databasesøgning, rekruttering, lignende arbejdsopgaver eller har interesse herfor. Som person er du energisk, udadvendt, resultatorienteret og social. Du evner at arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og trives i et dynamisk miljø, hvor humor og kundetilfredshed er i fokus. Samtidig er du analytisk og tillidsvækkende, og har let ved at skabe kontakt til mennesker. Derudover kommunikerer du ubesværet på både dansk og engelsk (tysk er et +).

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om stillingen og udfordringerne er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed på +45 29702031 eller Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark på +45 31481595.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Arne Kyed

Partner
+45 29702031
ak@brinchpartners.dk

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 31481595
jp@brinchpartners.dk