Er du på udkig efter en studierelevant jobmulighed i en dynamisk branche? Er du systematisk og god til at skabe kontakt med andre mennesker?

Brinch & Partners er en landsdækkende konsulentvirksomhed med kontorer i København og Aarhus. Gennem et fokus på Search & Selection har vi igennem de seneste 12 år etableret os som en væsentlig aktør indenfor rekruttering på det danske marked. Vi er blevet kendt for vores kundefokus og evne til at forstå komplekse forretningsmodeller og tilhørende krav til vores kunders organisationer. Vi bistår vores kunder med at løse strategiske udfordringer og har opbygget langvarige kunderelationer gennem direkte, uformel og professionel sparring. Vores kundeporteføljen omfavner bredt både C25-virksomheder og tech-baserede start-ups. Du kan læse mere om os på henholdsvis www.brinchpartners.dk

Brinch & Partners er i vækst og til at understøtte dette, søger vi til vores kontor i København:

Researcher – Search & Selection

Studiejob – København

Udadvendt og struktureret researcher  

Som Researcher vil du være ansvarlig for den vigtige indledende del af vores rekrutteringsproces. Dette indebærer bl.a.:

  • at kortlægge og analysere vores kundes behov, markedet og andre potentielt relevante virksomheder.
  • ud fra denne analyse, etablere et felt af potentielt interessante kandidater.
  • den indledende kontakt til kandidater og håndtering af disse.
  • at deltage i udarbejdelsen af profilanalysen og stillingsbeskrivelsen, og bistå i løbende dele af rekrutteringsprocessen.
  • at deltage i koordineringen af administrative opgaver, f.eks. mødebooking og korrekturlæsning.
  • mulighed for at være en del af hele processen, fra den indledende analyse, over interviews og tests, til den endelige afslutning af opgaven.

Som researcher i Brinch & Partners vil du opbygge indsigt i vores kunders organisation, strategi og tilgang til HR-management, samtidig med at du vil få en bred berøringsflade i det danske erhvervsliv. I takt med din stigende erfaring og kompetencer, vil du være i stand til at sparre med konsulenten omkring kandidaters faglighed og relevans ift. specifikke opgaver.

Du bliver del af et kompetent og kundeorienteret team

Vi tilbyder et uformelt, direkte og socialt arbejdsmiljø, kompetente kollegaer, studierelevante og komplekse problemstillinger, samt muligheden for at etablere et bredt netværk i erhvervslivet. Alt dette i tæt samarbejde med erfarne konsulenter i både København og Århus, hvor du vil stifte bekendtskab med mange forskellige typer af brancher og kunder, lige fra store internationale koncerner til mindre- og mellemstore virksomheder. Derfor vil der være rig mulighed for fleksibel planlægning af din arbejdstid.

Din baggrund

Du er sandsynligvis i gang med din bachelor eller lige påbegyndt din kandidatuddannelse på CBS, DTU, KU eller IT-Universitet. Som person er du energisk, udadvendt, resultatorienteret og social. Du evner at arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og trives i et dynamisk miljø, hvor humor og kundetilfredshed er i fokus. Samtidig er du analytisk og tillidsvækkende, og har let ved at skabe kontakt til mennesker.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark på +45 31481595.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.