Brinch & Partners er en landsdækkende konsulentvirksomhed med fokus på Search & Selection og med kontorer i København og Aarhus.  Vi har gennem de seneste 12 år etableret os som en væsentlig aktør på det danske marked og er bl.a. kendt for vores kundefokus og evne til at forstå komplekse forretningsmodeller og de deraf afledte krav til vores klienters organisationer. Vi bistår vores kunder med at løse strategiske udfordringer og har udviklet langvarige kunderelationer gennem en direkte, uformel og professionel sparring. Kundeporteføljen omfatter både C25-virksomheder og spændende tech-baserede start-ups. Du kan læse mere om os på henholdsvis www.brinchpartners.dk

Til at understøtte vores fortsatte vækst, søger vi nu til vores kontor i København:

Researcher – Search & Selection

Studiejob – København

Ekstrovert og struktureret researcher  

Som Researcher vil du være ansvarlig for den vigtige indledende del af vores rekrutteringsproces. Dette ansvar indebærer bl.a.:

  • at kortlægge og analysere vores kundesbehov, markedet og andre potentielt relevante virksomheder
  • ud fra denne analyse at etablere et felt af potentielt interessante kandidater.
  • den indledende kontakt til kandidater og håndtering deraf.
  • deltage i udarbejdelsen af profilanalysen og stillingsbeskrivelsen og bistå i andre dele af rekrutteringsprocessen.
  • deltage i koordineringen af administrative opgaver, omfattende f.eks. mødebooking og korrekturlæsning.
  • få muligheden for at være en del af hele processen, fra den indledende analyse, over interviews og tests, til den endelige afslutning af opgaven.

Som researcher vil du opbygge indsigt i vores kunders organisation, strategi og tilgang til HR-management og samtidig få en bred berøringsflade i dansk erhvervsliv. I takt med din stigende erfaring, vil du være i stand til at sparre med konsulenten omkring kandidaters faglighed og relevans ift. specifikke opgaver.

Du bliver del af et kompetent og kundeorienteret team

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, kompetente kollegaer, studierelevante problemstillinger, samt muligheden for at etablere et bredt netværk i erhvervslivet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne konsulenter i både København og Århus, hvor du vil stifte bekendtskab med mange forskellige typer af brancher og kunder, lige fra store internationale koncerner til mindre- og mellemstore virksomheder. Samtidig er der mulighed for en fleksibel planlægning af din arbejdstid, så du har mulighed for at passe dine studier ved siden af jobbet.

Din baggrund

Du er sandsynligvis i gang med dit sidste år på bacheloren eller lige påbegyndt din kandidatuddannelse på CBS, DTU eller IT-Universitet. Som person er du energisk, udadvendt, resultatorienteret og social. Du evner at arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og trives i et dynamisk miljø, hvor humor og kundetilfredshed er i fokus. Samtidig er du analytisk og tillidsvækkende, og har let ved at skabe kontakt til mennesker.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om stillingen og udfordringerne er du velkommen til at kontakte Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark på +45 31481595.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.