Technical Lead

Team, Time & Trust

Du har muligheden for at arbejde i vores internationale virksomhed drevet af ambitiøse mennesker, der virkelig brænder for at gøre en forskel i malingindustrien. Sammen stræber vi efter at nå vores vision om at drive en førende, kundeorienteret og skarp forsyningskæde, der leverer værdi og skaber resultater gennem mennesker der har forretning i tankerne og mennesket i fokus.

Er du klar til en unik mulighed for at lede et team på 7 erfarne og dygtige teknikere; At støtte og vejlede dem i håndteringen af ændringer og forbedringer på al installation, reparation og vedligeholdelse af vores udstyr og faciliteter i Kolding. Så er du muligvis den manglende brik i puslespillet i vores Supply Chain Engineering-team.

Tag del i rejsen

Dit ansvar vil omfatte overvågning og vedligeholdelse af maskiner, planlægning af reparationsaktiviteter og udvikling af vedligeholdelsesprocedurer.

Du vil deltage i alle aspekter af

  • ledelse og udvikling af en teknisk afdeling, der sikrer en høj grad af pålidelighed på produktionsudstyret –
  • at sikre, at omfanget er til tiden, af den nødvendige kvalitet og inden for budgettet at drive løbende forbedringer inden for omkostninger, vedligeholdelsesprocesser og medarbejdernes tankegang
  • at lede efter synergier mellem teknologier i relation til produktion med det formål at øge effektiviteten, produktiviteten og bidrage til omkostningsbesparende initiativ (CSI) arbejdsstrøm
  • styring af grænseflader med interne og eksterne interessenter

Du vil fungere som projektleder i tekniske projekter og forprojekter for at sikre overholdelse af Flüggers investeringsproces. Desuden vil du overvåge og følge op på KPI’er i den tekniske afdeling for at sikre, at vi opfylder vores forpligtelse over for vores gruppeledelse.

Din palette

Du har dokumenteret erfaring fra en vedligeholdelses- og ledelsesrolle med stærke organisatoriske og ledelsesmæssige evner samt stor viden om Lean-filosofien. Vores ideelle kandidat vil demonstrere en god forståelse af vedligeholdelsesmaskiner og -udstyr samt gode skriftlige og verbale kommunikationsevner.

For at lykkes i rollen skal du:

  • Som minimum have en bachelorgrad i maskin-/produktionsteknik og 5+ års erfaring inden for ledelse eller på et beslægtet område.
  • Har erfaring med Reliability Centered Maintenance (RCM) og gennemførelse af FMECA-analyser
  • Har erfaring med LCC & LCP (Life Cycle Costs and Life Cycle Profit) inklusive økonomistyring
  • Har erfaring med ERP, CMMS og SCADA-systemer
  • Har overbevisende kendskab til produktion, processer og teknologi, der anvendes inden for proces-, fødevare- eller kemisk industri

OM FLÜGGER

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærk DNA, kvalitetsprodukter, dygge medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger har vi netop lanceret vores nye strategi Going Green, baseret på bæredygg produkon, produkter og emballage og med ambiøse vækst- og opmeringsmål, og med en stærk digital agenda.
 
Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på cirka 1,9 mia. kr. og cirka 2700 ansatte på tværs af landegrænser. Cirka 500 af disse arbejder i Danmark. Vores passion er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

Ansættelsesprocessen
Ansættelsesprocessen varetages i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om Flügger eller rollen er du velkommen til at kontakte Partner Mia Svantemann Ramskov. Vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning med mærke via Ansøg knappen

Vi ser frem til at høre fra dig. Ansøgninger vil blive behandlet løbende og naturligvis i fuld fortrolighed.

Mia Svantemann Ramskov

Partner
+45 2426 6670
ms@brinchpartners.dk