OneMed Group er en ledende distributør af sygeplejeartikler i Europa. Vi er repræsenteret i 9 lande og beskæftiger over 1000 medarbejdere. OneMed A/S er grundlagt i 1985 og beskæftiger mere end 70 medarbejdere. Vi sælger en lang række medicoprodukter og serviceløsninger til kommuner, regioner, praktiserende læger samt private virksomheder. Alt med et stærkt fokus på faglighed, kvalitet og på at møde mennesker i øjenhøjde. Til vores danske hovedkontor i Søften søger vi en ny:

E-Commerce Manager

Har du interesse i at få det samlede ansvar for den digitale platform og bidrage til at udvikle og forankre den kommercielle betydning for løsningerne? Og har du lyst til at formidle stærke funktionelle og tekniske krav til koncern IT baseret på en grundig analyse? Så kunne rollen som E-Commerce manager hos OneMed være en god mulighed for dig.

Med en reference til Kundeservice- og kvalitetschefen får du det overordnede ansvar for at drive og udvikle de webbaserede applikationer for OneMed i Danmark. Dette sker i et tæt samarbejde med koncern IT i Sverige, der har det tekniske ansvar for at implementere og drifte løsningerne. Gennem en solid forståelse for forretningens behov, UX og Customer Journey Mapping, som du opnår gennem en funktionel analyse og brug af f.eks. Google Analytics, beskriver du ønskerne og kravene for koncern IT. Du leder herefter projekterne til en sikker eksekvering, hvor du undervejs får accept og indsigt fra dine stakeholders.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Etablering af en ny BtB webshop
  • Fokus på udvikling og optimering af de nuværende applikationer samt etablering af nye digitale løsninger
  • Samarbejde med eksterne leverandører
  • Identificere og optimere den digitale kunderejse for alle relevante segmenter med fokus på konverteringsoptimering og mersalg
  • CMS – vi bruger Sitecore

Du vil blive målt på din evne til at sikre en god og velfungerende platform for de webbaserede applikationer der giver glade og tilfredse brugere – og samtidig øger kundernes brug af selvbetjening samt giver et øget salg. 

Baggrund og erfaringer

Du sidder sikkert i en tilsvarende rolle i dag, og har arbejdet indenfor det digitale område i minimum 3-5 år. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. professionsbachelor i digital konceptudvikling eller e-handel, og har erfaring med at oversætte kommercielle krav og ønsker til en digital forretning som fungerer. Du har stor indsigt i UX, Customer Journey Mapping, CRO, Google Analytics, SEO samt design af smidige flows. Du skal have erfaring i at formulere funktionelle krav til en it-organisation baseret på ønsker fra din organisations stakeholders. Du har erfaring med design af den digitale arkitektur samt hvordan man skaber det rigtige content.

Som person vil du passe godt til rollen, hvis du har et stærkt overblik og drive, og har lysten til at tage ansvaret for at drive udviklingsprojekterne i den rigtige strategiske retning. Du er god til at skabe og vedligeholde dine personlige relationer, og er en vedholdende og god kommunikator. Du trives godt i et uformelt miljø hvor der er fokus på at skabe fælles resultater.

Hvorfor er jobbet attraktivt?

OneMed har et godt navn og brand hos kunderne, og står for troværdighed, gode samarbejdsevner samt ønsket om at skabe værdi for alle parter i relationen. Koncernen har stærke ressourcer og har en kultur der er kendetegnet af høj faglighed, rummelighed og stabilitet. Du får en høj grad af selvstændighed og indflydelse, og har mulighed for at præge den fremtidige udvikling af funktionen. Virksomheden er i god vækst, hvilket giver mange muligheder for at prøve dig selv af i en positiv virksomhed med en række entusiastiske og optimistiske kollegaer.

Lønpakken vil indeholde en attraktiv fast løn, bonus, pension samt andre benefits der vil matche jobbet og dine kvalifikationer.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og OneMed A/S, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” nedenfor hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk