Innofactor er et førende nordisk konsulenthus, som arbejder med alle Microsofts platforme og løsninger. De har +550 ansatte, hovedkontor i Helsinki, børsnoteret på Nasdaq, og datterselskaber i Danmark, Sverige og Norge, hvorfra de servicerer mere end 1000 kunder.

Azure Data Platform Architect

Data & Analytics Business Unit

Vi søger en faglig dygtig Azure Dataplatformsarkitekt, der kan indgå i et team af konsulenter, der beskæftiger sig med dataplatformsløsninger til danske virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med en række spændende virksomheder såsom Carlsberg, B&O, SAS Cargo og lignende, hvor Innofactor løser en række opgaver indenfor data management, alle med det formål at gøre virksomheden mere datadrevne, og i stand til at træffe bedre beslutninger.

Om Innofactor Danmark

Innofactor Danmark arbejder med 2 områder; Data & Analytics og Cloud Infrastructure, og har i dag ca. 30 medarbejdere. Der forventes en kraftig vækst de kommende år inde for begge enheder.

Innofactor er en meget veldreven og økonomisk sund virksomhed, der lægger stor vægt på ordentlighed samt ikke mindst kunde- og medarbejdertilfredshed, som er 2 områder hvor Innofactor Danmark kontinuerligt scorer højt.

Innofactor har et uformelt og teamorienteret arbejdsmiljø, hvor der arbejdes ud fra et fælles Nordisk værdisæt: customers, empowerment, accountablility og innovation. Det betyder blandt andet, at der er ”højt til loftet”, og det forventes, at man er kreativ og finder løsninger frem for at se problemer og begrænsninger.

Hvad kræves der?

Innofactor Danmark har sine rødder i Data & Analytics, og har en solid og hastigt voksende forretning indenfor området. Og der er derfor behov for at udvide teamet med en dataplatforms-arkitekt. Som arkitekt kommer du til at indgå i teams, der løser konkrete projekter hos kunder. Du forventes både at kunne samarbejde i teamet samt arbejde selvstændigt med dit fagområde. Det er vigtigt, at du er teknisk velfunderet, har erfaring og gerne relevante certificeringer inden for Azure Data platformen med konkret erfaring med Synapse, Azure Data Factory, Power BI m.m.  

Du forventes yderligere at kunne overskue komplekse datamiljøer og strukturere en arkitektur, der matcher kundernes behov på både kort og lang sigt.

Innofactor arbejder naturligvis med en fast implementeringsmodel, men du får indflydelse på, hvordan denne model løbende forbedres og tilpasses den enkelte kundes kontekst. Dette foregår i tæt samabejde med den nordiske organisation.

Kvalifikationer

  • Dyb indsigt i general data– og IT-Arkitektur / IT-Infrastruktur med speciel focus på Azure
  • Erfaring med løsninger basseret på Azure Data Estate, gerne lidt kendskab til SQL-kodning
  • Erfaring med opbygning af datamodeller samt strukturering af en dataarkitektur
  • Du er en team-spiller og kan spille dine kollegaer bedre
  • Du kan lide at “stå ved tavlen” og visualisere for en kunde, hvordan en arkitektur kan se ud, men kan samtidig sætte hænderne på tastasturet og lave konkrete løsninger selv

Professional requirements

  • Min. 10 års erfaring med data- og IT Arkitektur
  • Taler og skriver flydende engelsk på forretningsniveau
  • Relevante certificeringer inden for et eller flere af områder Azure Infrastructure, Data Engineer, Data Analysis, Power BI, SQL m.m.

Ansøgning og kontakt

Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Niels Appel på na@brinchpartners.dk eller +45 4035 1048. Du kan også læse mere om Innofactor på https://www.innofactor.com/dk/

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Niels Appel

Partner
+45 40 35 10 48
na@brinchpartners.dk