Seed Capital har gennem de sidste 20 år investeret i nogle af de mest successfulde danske tech start-ups, og teamet har gennem årene  understøttet startup-miljøet i Danmark. . Seed Capital har spillet en væsentlig rolle i disse  virksomheders tidlige udvikling og har via et stort internationalt netværk og syndikeringspartnere kunnet bistå med internationalisering af disse danske scale-ups.

Et tæt og langsigtet samarbejde med dygtige iværksætter-profiler er centralt for Seed Capital. Teamet hos Seed Capital, har som engagerede sparringspartnere bl.a. bistået Trustpilot, Vivino, Templafy, Lunar, VEO og en lang række andre kendte danske væksvirksomheder med at udvikle deres forretningsmæssige potentiale. Med samlet 3 mia. under forvaltning, står Seed Capital solidt forankret i markedet med et mål om at spotte fremtidige talenter med spændende tech-løsninger og forretninger. Seed Capital arbejder aktivt med ESG, med fokus på diversitet og er medunderskriver på Diversity Commitment, 2021

Til kontoret centralt beliggende i København søger vi nu to:

Principals – Venture Capital

Tech – Vækstpotentiale – Start up-miljø

Du bliver en del af et team, der spiller en helt central rolle i det danske startup- og VC-miljø.

Som Principal har du fokus på at finde den næste generation af  teknologivirksomheder, der har potentiale til at skalere international og sætte nye standarder. Dine kommende kollegaer har spidskompetencer inden for investering og udvikling af tech startups, har mange års erfaring med investeringer og har selv udviklet vellykkede virksomheder inden de blev en del af Seed teamet.

Du kommer til at bidrage aktivt og får samtidig mulighed for en udviklende læringskurve, hvor der på sigt kan åbne sig muligheder som Partner eller skabe grundlaget for  en ledende rolle i et tech scale-up.

Trives du både med data, tech og mennesker?

Som Principal får du en vigtig rolle i relation til deal flow og en meget bred berøringsflade med iværksættermiljøet i Danmark. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Opbygning af netværk med fokus på iværksættere og samarbejdspartnere
  • Scanning af markedet for potentielle investeringsmuligheder
  • Vurdering af forretningsplaner, iværksætterteams og investeringsmuligheder
  • Analyser af specifikke cases og overordnede trends med henblik på løbende justeringer af investeringsfokus
  • Koordinering og projektledelse af deep-dive sessions og due diligence i tæt samarbejde med de investeringsansvarlige Partnere
  • Undersøgelser af udvalgte KPI’er i porteføljeselskaber med fokus på best practice
  • Ad hoc projekter

Du kommer til at referere til en af Partnerne, men arbejder med hele teamet og får en bred ekstern berøringsflade.

Kommerciel erfaring – spændende karrieremulighed

Du har højst sandsynligt en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau og har efterfølgende haft en kommercielt orienteret karriere, hvor du bl.a. har beskæftiget dig med ledelse i tech-sektoren. Alternativt har du arbejdet, som management-konsulent i et af de veletablerede konsulenthuse eller internt i en teknologi-virksomhed. Du er struktureret og har en professionel tilgang til dine arbejdsopgaver. Du tager initiativ og er motiveret og så kommunikerer du professionelt på både dansk og engelsk.

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på telefon +45 27847406 eller Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark på +45 31481595. Alternativt kan du læse mere på https://seedcapital.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og cv via ”Søg Stilling” knappen herunder.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet konfidentielt.

Martin Bo Sørensen

Partner
+45 27847406
mbs@brinchpartners.dk