North-East er et ambitiøst, internationalt orienteret familiekontor med kontorer i Hellerup og Singapore. Siden etableringen i 2013 har North-East varetaget formueforvaltning, filantropi og en lang række andre aktiviteter for en global ejer- og kundekreds. Til kontoret i Hellerup søger vi nu en:

Accountant – Global Business Finance

Bogføring – Betalinger – Afstemninger – Løn

Bredt funderet international bogholderi-funktion

Siden etableringen i 2013 har North-East oplevet stærk vækst og er i dag en international organisation, hvis aktiviteter omfatter en afdeling i Singapore, et selvstændigt fondsmæglerselskab og en række datterselskaber, der specialiserer sig inden for hver deres område, f.eks. private equity og venture. En kompleks, internationalt fokuseret investeringsstrategi og organisationens ambitiøse karakter skaber til sammen nogle spændende faglige muligheder for den ambitiøse kandidat.

Med reference til Head of Global Business Finance kommer du til at indgå i et professionelt økonomiteam, Global Business Finance, bestående af syv personer på tværs af Danmark og Singapore. Global Business Finance udgør sammen med søsterteamet Global Business Solutions selskabets Decision Center of Excellence. Dine opgaver vil favne bredt og ud over betalinger og bogføring bl.a. omfatte håndtering af lønninger, fakturering, debitorer/kreditorer, anlægsaktiver og afstemninger samt en lang række ad hoc opgaver.

Da du er den eneste Accountant i Danmark, er det vigtigt, at du er selvkørende og har styr på detaljerne samtidig med, at du har det store overblik. Eftersom der er mange selskaber i koncernen, er det vigtigt, at du har erfaring med at håndtere bogholderiet for flere selskaber på én gang samt generelt kan bogholderiet fra A-Z. North-East benytter i dag E-conomic som økonomisystem, OneStream som konsolideringssystem og Acubiz til elektronisk fakturahåndtering og er desuden i gang med en større digitaliseringsproces i koncernen. På sigt vil selskabet overgå til Dynamics 365 som ERP-platform og du vil komme til at spille en væsentlig rolle i udrulningen heraf, eksempelvis i forbindelse med design af nye kontoplaner, der opfylder koncernens voksende rapporteringsbehov. Derfor vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring med disse eller lignende systemer og generelt har interesse og flair for IT, automatiseringer og digitalisering for at skabe fremtidens økonomifunktion. Ud over en række spændende arbejdsopgaver og gode kollegaer får du en bred berøringsflade både nationalt og internationalt.

Accountant– Erfaring fra koncernstruktur eller konsulentbranchen

Der er forskellige mulige indgangsvinkler til jobbet. Du har sandsynligvis en regnskabsmæssig uddannelse som merkonom, HD eller lignende og har oparbejdet flere års erfaring fra en større koncernstruktur eller fra konsulentbranchen, gerne i et internationalt perspektiv. Under alle omstændigheder ønsker du at kombinere din økonomimæssige faglighed med et organisatorisk miljø, hvor der er fokus på kontinuerlig læring, udvikling og forandringer – alt sammen med henblik på at understøtte organisationens og ejernes langsigtede mål. Som person er du empatisk, analytisk, udadvendt og selvstændig, og du evner at kommunikere i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Ansøgning og yderligere info

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på +4527847406 eller læse mere på https://north-east.group.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via ”søg stilling”.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Martin Bo Sørensen

Partner
+45 27847406
mbs@brinchpartners.dk