Operationel Sales Manager

Vil du stå i spidsen for at sikre den fortsatte vækst og introduktion af nye innovative produkter hos en af Europa´s førende leverandører af byggematerialer?

Som Operational Sales Manager bliver du en central del af virksomhedens ambitiøse strategi omkring salg og vækst i en veletableret forretning med speciale indenfor  tagprodukter. Din rolle vil spænde over den daglige ledelse og sparring med to engagerede sælgere, hvor du er med til at udvikle dem, give dem de rigtige salgsværktøjer, strukturer og følge op på salget. Du vil også selv arbejde operationelt med salg og din hverdag vil indeholde en tæt dialog med både nuværende og kommende kunder, dækkende fra tagdækkere, rådgivere, trælaster, arkitekter med flere.

Du skal arbejde tæt sammen med dine skandinaviske kollegaer i hovedkontoret i Helsingborg omkring strategien, der skal indfri de ambitiøse vækstplaner for Norden, såvel som det danske kontor i Hedensted, hvor et stærkt og erfarent internt salgsteam er klar til at understøtte aktiviteterne i marken. Du skal sikre at Soprema´s produkter er det foretrukne valg i markedet og at hele paletten af produkter bliver anvendt. Soprema har en lang række innovative løsninger til taget, som ligeledes kan anvendes ifm. andre typer af byggeri som eks. broer, parkeringsdæk etc. som du skal være med til at introducere og vækste i markedet.

Du får ansvaret for alt salg i Danmark og har foretrukkent udgangspunkt fra Københavnsområdet således at du er tæt på det nordiske HQ i Helsingborg, men dette er ikke et krav. Der vil være kundemøder i hele landet, samt løbende møder i både Helsingborg og Hedensted.

Hvem forestiller os, du er?

Du har min. 5 års erfaring med ansvaret for eksternt salg, du er en leder der ved hvordan man strukturerer salget, kender byggeriets trekant og du evner at bygge stærke og langvarige relationer med de forskellige kundetyper. Derudover har du vist at du har et naturligt drive og en nysgerrighed, der gør at du er stærk ifm. at se muligheder for flere områder for en stor portefølje af produkter. Har du kendskab til byggebranchen, tagdækning og tagdækningsmaterialer er det en fordel, men ikke et krav.

Du har en handelsmæssig uddannelse eller alternativt en håndværksmæssig eller byggeteknisk uddannelse hvor du har bygget en solid erfaring med salg.

Derudover karakteriserer følgende dig:

  • Du er en naturlig leder som formår at løfte dit team
  • Du er tillidsskabende og har altid fokus på at have kunden i centrum
  • Du er kontaktskabende, målrettet og resultatorienteret.
  • Du er en dygtig sælger og leder, som kan formidle relevant information på flere niveauer
  • Du brænder for at levere resultater og tænker innovativt
  • Du er struktureret og stærk i både planlægning og eksekvering
  • Du er ambitiøs, vil kontinuerligt udvikle dig
  • Du taler, læser og skriver flydende dansk. Og du kan begå dig på engelsk.

Velkommen til SOPREMA

SOPREMA GROUP er en af verdens førende indenfor tagmembraner, isoleringssystemer samt tagprodukter. I alt beskæftiger vi over 9.000 medarbejdere globalt og i Hedensted får du 24 gode kolleger.

Vores kunder er tagdækkere over hele landet. Når de får nye projekter ind, hjælper vi dem med beregning og tilpasning af tagløsningerne. Vi er med i opstartsfasen, under byggeprocessen på byggepladsen, og når byggeriet står færdigt. På den måde løses opgaven effektivt, professionelt og skaber størst mulig værdi for kunden.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405. Du kan også læse mere om Soprema på www.soprema.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg Stilling” knappen herover.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk