Orogenic ApS er en af Danmarks førende grossister indenfor batterier, nødstrømsanlæg og ladere til det professionelle marked. Kundegrupperne er bla. telecom, el-forsyningsselskaber, industri, data-centre og vindmølleindustrien. Virksomheden er beliggende i Vejle og er i god vækst. Til den fortsatte vækst søges en ny:

Account Manager

Vil du gerne være en del af en af Danmarks førende grossist indenfor batterier, nødstrømsanlæg og ladere til det professionelle marked, og vil du gerne have en funktion med store frihedsgrader og muligheder. Og søger du samtidig en salgsrolle som du kan vokse i sammen med kompetente interne kræfter, der sikrer en faglig velfunderet service til kunderne. Så kunne dette job hos Orogenic være dit næste karriereskridt.

Du får, sammen med 5 gode kollegaer i salg og service, ansvaret for en række kunder i Danmark indenfor forskellige segmenter. Du får reference til den adm. direktør, og i et tæt samarbejde med bla. service og logistik, får du budget og indtjeningsansvaret for dine kunder. Du skal dels sikre at de eksisterende kunder får en god service, og at deres behov bliver dækket – men du skal samtidig ud og finde nye kunder, hvor du anvender dit eksisterende netværk indenfor nogle af vores kundegrupper. Du styrer selv din hverdag, der vil bestå af organisering af salgsbesøg hos nye og eksisterende kunder, udarbejdelse af tilbud og sikring af levering på de ordrer der er undervejs.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Vedligeholde relationerne, og sikre, at kunderne føler sig godt behandlet og forbliver loyale
  • Gennemgang og præsentation af nye produkter
  • Forhandling af nye og eksisterende kontrakter
  • Rapportering (besøgsrapportering samt elektronisk opdatering i CRM-system)
  • Budgetter

Du vil naturligt følge med dine kunder ud på andre nordiske markeder, og vil sikre salget på de relevante markeder. Orogenic har også et datterselskab i Norge.

Succeskriterier

Du vil blive målt på dine evne til at fastholde den gode relation til de eksisterende kunder, og sælge nye produkter og produktkategorier til dem. Derudover er det også vigtigt, at du får skabt nogle nye gode kunder, der passer til virksomheden, og de segmenter som man har valgt at betjene. Derudover må du også gerne bidrage med nye ideer, der kan udvikle forretningen positivt. I Orogenic er der kort vej fra ide til handling – så alle ideer er meget velkomne.

Hvem er du?

Du har minimum 5 års erfaring i at sælge tekniske produkter, og er vant til at håndtere mange kunder, hvor der er fokus på service og relations vedligeholdelse. Du har erfaring med Account Management, og ved hvad kunderne forventer af dig. Din hverdag er også i dag præget af en høj grad af selvstændighed og planlægning – og du håndterer dine kundebesøg hos nye og gamle kunder, hvor du selv laver kontrakt og prisforhandlingerne.

Du må meget gerne have en el-teknisk uddannelse som f.eks. ingeniør, elektriker eller elektronikmekaniker, men det vigtigste er din tekniske flair og forståelse. Du har gennem din karriere som sælger arbejdet med nogle af vores kundesegmenter, og det kan f.eks. være telecom, el-forsyninger, data centre eller større industrielle virksomheder.

Du sidder i dag i et job som salgskonsulent, Account Manager eller Key Account manager med BtB salgsansvar – og gerne med et kendskab til batterier, UPS, ladere, og nødstrømsanlæg.

Som person er du selvkørende og selvmotiverende, og er god til at tage selvstændige initiativer og gennemføre disse. Du er troværdig, udadvendt og har et positivt væsen med et godt egodrive.

Du har gode og dokumenterede resultater bag dig, og trives i en omskiftelig hverdag i en mindre virksomhed, hvor der er kort vej fra beslutning til handling. Du er kommunikativ, udadvendt og har det godt med mange og brede kontaktflader.

Hvad tilbyder vi?

Du får et job med store frihedsgrader, hvor du selv skal planlægge din dag og uge, og dermed selv kan skabe rammerne for dine gode resultater. Du får nogle stærke brands med dig, og et godt og solidt bagland, der ved hvad der er vigtigt for kunderne. Du bliver en del af en industri der er i vækst, og du får en række produkter og services stillet til rådighed, som kan bidrage til at sikre din succes som Account Manager.

Lønpakken vil indeholde en fast løn efter kvalifikationer, pension, bil samt andre benefits der vil matche jobbet og dine kvalifikationer.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og Orogenic A/S, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” nedenfor hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

 

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk