Gas er ikke bare gas! Det ved vi på Strandmøllen, for vi har produceret og solgt gasser i over 100 år. Vores store kundebase spænder vidt og inkluderer stort set alle brancher, heriblandt metalindustrien, healthcare, fødevareindustrien, medicinalindustrien, forskning og uddannelse samt laboratorier. Strandmøllen er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed, der beskæftiger mere end 200 gode kolleger. I vores dagligdag har vi stort fokus på sikkerhed på arbejdspladsen samtidig med, at vi sætter en ære i, at vores kvalitetsprodukter leveres til rette tid. Historisk har vi primært været på det danske marked, men de seneste ti år har vi udvidet aktiviteterne til også at omfatte Sverige og Tyskland. Med unik ekspertise og moderne produktionsanlæg er vi på Strandmøllen klar til fremtiden og klar til at fortsætte vores udvikling. Læs mere på www.strandmollen.dk. Til hovedkontoret i Klampenborg søges nu en:

Automationsingeniør

Strandmøllen søger til en nyoprettet stilling en Automationsingeniør med fokus på optimering og udvikling af styresystemer til produktionsanlæg

Om Jobbet
I jobbet skal du sammen med en erfaren kollega varetage det overordnede samspil mellem PLC enheder, scada, databaser og servere.
Arbejdet udføres i et tæt samarbejde mellem de forskellige produktionsafdelinger i Danmark, Sverige og Tyskland, vores IT afdeling, det tekniske personale samt forskellige underleverandører.

Dit daglige virke vil være med udgangspunkt på koncern-hovedkontoret i Klampenborg nord for København.

Alle virksomhedens procesanlæg er styret af avancerede kontrolsystemer, der både sikrer kapacitet, kvalitet og sikkerhed. En række systemer er desuden underlagt regulatoriske krav fra myndighederne. Virksomhedens luft-, CO2- og hydrogenanlæg er i dag ubemandede og i drift 24/7, mens andre anlæg kører som batch produktion.

Jobbet indeholder mange muligheder og kompetenceområder som f.eks. nedenstående:

  • Udvikle, optimere, fejlfinde og dokumentere produktions-IT netværk og programmer
  • Optimere produktionsdataopsamling
  • I samarbejde med IT afdelingen supportere databaser og servere
  • Specificere, programmere og optimere PLC og Scada systemer til eksisterende og nye anlæg
  • Supportere og være med til at udvikle IT systemer for produktionsanlæg, herunder arkiv systemer, tag database, vedligeholdelsesprogram, receptprogram og andre produktionsprogrammer mv.
  • Designe og dokumentere styring i logikdiagrammer og prosa

Listen er ikke udtømmende, ligesom der kan være områder, som kræver oplæring eller helt vil falde bort afhængig af dine kompetencer og interesser. Vi er fleksible i forhold til opgavernes art, arbejdsområde og videreuddannelse, således at vi sammen kan tilpasse jobbet til dine interesser og ønsker til udvikling. Der er mange muligheder.

Om dig:
Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fra en videregående uddannelse og den rette erfaring, hvor du har beskæftiget dig med automation.  Har du forståelse for eller erfaring med produkter fra Rockwell er dette en fordel. En generel viden om styring af procesanlæg vil ligeledes være en fordel, da processerne involverer gas- og væske håndtering.

Jobbet vil indebære små og store projekter samt support opgaver, så du skal være indstillet på at håndtere mange forskelligartede opgaver og projekter samtidigt, ligesom der skal påregnes rejser til vores forskellige afdelinger og underleverandører. Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk. Dokumentation udføres oftest på engelsk.

Vi efterspørger både nyuddannede samt mere erfarne kollegaer til vores projekter.

Arbejdstid og tiltrædelse:
Stillingen er en fuldtidsstilling og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Stærke værdier, høj sikkerhed og fokus på udvikling, i en velkonsolideret virksomhed der investerer i fremtiden
Som automationsingeniør i Teknisk Afdeling tilbydes du en udfordrende og selvstændig rolle i en interessant koncern, hvor der altid er mange spændende opgaver, og hvor der er mange udfordrende tekniske problemstillinger og projekter. Strandmøllen er inde i en spændende ekspansiv udvikling med et stort fokus på sikkerhed, trivsel og optimering.

Kontakt os                                                         
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405. Du kan også læse mere om Strandmøllen på www.strandmollen.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk