Gas er ikke bare gas! Det ved vi på Strandmøllen, for vi har produceret og solgt gasser i over 100 år. Vores store kundebase spænder vidt og inkluderer stort set alle brancher, heriblandt metalindustrien, healthcare, fødevareindustrien, medicinalindustrien, forskning og uddannelse samt laboratorier. Strandmøllen er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed, der beskæftiger mere end 200 gode kolleger. I vores dagligdag har vi stort fokus på sikkerhed på arbejdspladsen samtidig med, at vi sætter en ære i, at vores kvalitetsprodukter leveres til rette tid. Historisk har vi primært været på det danske marked, men de seneste ti år har vi udvidet aktiviteterne til også at omfatte Sverige og Tyskland. Med unik ekspertise og moderne produktionsanlæg er vi på Strandmøllen klar til fremtiden og klar til at fortsætte vores udvikling. Læs mere på www.strandmollen.dk. Til hovedkontoret i Klampenborg søges nu en:

Teknisk afdelingsleder

Ledelse af videnstungt team – Teknik, projektering og installation af nye anlæg – Support til driften

Ledelse af en teknisk afdeling i vækst, i en spændende- og ingeniørorienteret virksomhed                                             
Strandmøllen søger en stærk leder med en god teknisk forståelse, som ønsker at stå i spidsen for koncernens tekniske afdeling med udgangspunkt i Klampenborg. Afdelingen består i dag af et mindre team af dygtige ingeniører og teknikere, og der er planlagt en udvidelse af teamet med 3 nye ingeniører. Afdelingen udfører en række spændende opgaver både direkte for koncernledelsen og i tæt samarbejde med driften på de forskellige produktionssites i Danmark, Sverige og Tyskland:

 • Projektlede anlægsændringer eller nye procesanlæg (luftgasanlæg, fremstilling af CO2, fremstilling af brint, fyldeanlæg)
 • Optimere på proces- og fyldeanlæg i forhold til energi, kapacitet, kvalitet eller drift
 • Udarbejde teknisk dokumentation
 • Sikre højt teknisk vidensniveau i koncernen og ensartede tekniske løsninger, på tværs af installationer og lande
 • Sikre drift og udvikling af automation og produktions-IT programmer

Dine primære ansvarsområder og succeskriterier:

 • Overordnet ledelses- og budgetansvar herunder sikre prioritering og gennemførsel af tekniske opgaver inden for aftalt kvalitet, økonomi og leveringstid, med et stort fokus på sikkerhed
 • Sikre udvikling af Strandmøllens nuværende og kommende proces- og fyldeanlæg, i tæt samarbejde med både koncern-ledelse og driften
 • Sikre oppetid og udvikling på produktions-IT-programmer
 • Sikre ensartede tekniske løsninger og et tilstrækkeligt teknisk vidensniveau i koncernen og dermed bidrage til et højt sikkerhedsniveau og nul uheld
 • Sikre anvendelse af tekniske systemer i koncernen og vidensbevarelse/dokumentation
 • Sikre medarbejdertilfredshed, fastholdelse og udvikling af medarbejdere

Som leder for teknisk afdeling er din opgave at synliggøre og udvikle afdelingen og den enkelte medarbejder. Du bliver ansvarlig for afdelingens økonomi, herunder at sikre en synlig og struktureret planlægning og gennemførelse af opgaver i et tæt og effektivt samarbejde med driften i Danmark, Sverige og Tyskland.

Det forventes, at du som leder er synlig, inddragende, motiverende og teknisk nysgerrig og derfor selv tager del i tekniske opgaver.

Maskiningeniør, kemiingeniør eller tilsvarende med erfaring fra procesindustrien

For at blive succesfuld har du en bred teknisk forståelse og erfaring med eksempelvis procesanlæg. Du kan hurtigt sætte dig ind i tekniske problematikker, forstår teorien om gassers egenskaber, termodynamik med mere og du forstår at guide dit team til at skabe effektive tekniske løsninger. Du har tidligere arbejdet med projektledelse og du er dygtig til at strukturere, prioritere opgaver, skabe en god kultur i dit team og har god erfaring med ledelse af et mindre videnstungt team.

Derudover er du som person struktureret, ansvarsfuld, udviklende og du kan bevare overblikket og evner at forstå hvilke opgaver der er de vigtigste. Desuden er du god til at lytte og kommunikerer både internt og eksternt og du forstår at synliggøre afdelingens arbejde. Dette er kombineret med en ambitiøs tilgang til det at lære og udvikle fremtidens teknologier indenfor produktion af tekniske gasser.

Stærke værdier, høj sikkerhed og fokus på udvikling, i en velkonsolideret virksomhed der investerer i fremtiden
Som Teknisk afdelingsleder tilbydes du en ansvarsfuld og selvstændig rolle i en interessant koncern, hvor der altid er mange spændende opgaver og hvor der er mange udfordrende tekniske problemstillinger og projekter. Strandmøllen er inde i en spændende ekspansiv udvikling med et stort fokus på sikkerhed, trivsel og optimering gennem brugen af moderne ledelsesværktøjer.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Christian Jensen på +45 2784 7405.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “søg stilling” knappen herover.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk