Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærk DNA, kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger har vi netop lanceret vores nye strategi Going Green, baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage og med ambitiøse vækst- og optimeringsmål, og med en stærk digital agenda.

Senior IT Integration Specialist

Team, Time & Trust

Flügger group A/S søger en Senior IT Integration Specialist, der vil være med til at bringe vores IT integrationer til det næste niveau, som en del af vores spændende digitale tranformation.

BI og IT Integrations teamet er en del af Digitalisation and IT afdelingen i Flügger group A/S. Vi er et dynamisk team, hvor holdånd og selvstændighed forenes, og hvor vi ser løsninger frem for problemer. Vi brænder for at gøre en forskel i et komplekst systemlandskab med store datamængder og høje krav til performance. Vores omgangstone er afslappet, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde i et miljø med højt fagligt niveau.  

Tag del i rejsen

Din palet

Du mestrer den forretningsmæssige og tekniske kompleksitet, det kræver at opbygge stabile og skalérbare integrationer. Vi tænker, at du er senior IT Integrations specialist i en lignende stilling med mange års erfaring, som ser en spændende udfordring i at få ansvaret for en integrationsplatform og samtidig deltage som integrationsspecialist på tværs af projekter. Du kvalitetssikrer dit arbejde via unit testing, og sikrer udfærdigelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, samt sikrer sign-off og forankring i forretningen. Du leverer den rette kvalitet, minimerer risici og sikrer proaktiv overvågning. Du indgår naturligt i større projekt sammenhæng og kan fastholde overblikket på tværs af projekter og således sikre synergi og first time right i løsningerne.

Derudover kan du genkende dig i at 

  • Være proaktiv, analytisk og selvstændig 
  • Mestre at formidle komplekse problemstillinger til samarbejdspartnere med forskellige forudsætninger – både på dansk og engelsk, i skrift og tale
  • Være erfaren på ekspertniveau med flere af følgende teknologier: Dell BOOMI, Webservices, REST, SOAP, Scribe, BizTalk, Javascript, Azure Integration Framework, Groovy, konfiguration samt opsætning af SFTP og IT Integrations arkitektur.
  • Have indsigt i og forståelse af sikkerhedsprotokoller, netværk, tokens og kommunikationsløsninger generelt.

Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på cirka 1,9 mia. kr. og cirka 2700 ansatte på tværs af landegrænser. Cirka 500 af disse arbejder i Danmark. Vores passion er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Bliv en del af Flügger
Ansættelsesprocessen varetages i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om Flügger group eller rollen  er du velkommen til at kontakte Partner Mia Svantemann Ramskov. Vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning med mærke via Ansøg knappen

Vi ser frem til at høre fra dig. Ansøgninger vil blive behandlet løbende og naturligvis i fuld fortrolighed.

Mia Svantemann Ramskov

Partner
+45 2426 6670
ms@brinchpartners.dk