Siden 2016 har WEHOWSKY hjulpet danske og internationale virksomheder med at afværge cyberangreb. Virksomheden har udviklet den AI-baserede softwareløsning MUNINN, der igennem avancerede algoritmer og kunstig intelligens løbende overvåger netværket og identificerer mulige trusler i realtime. Dermed kan eventuelle angreb stoppes tidligt og sikkerheden i kundernes virksomhedskritiske systemer optimeres. WEHOWSKY står med et avanceret produkt og en stærk investorkreds nu foran en internationalisering og skalering af virksomheden. Til at understøtte denne spændende fase søger vi nu en:

Chief Commercial Officer 

Cybersecurity – AI – Skalering

Du får i rollen som CCO, det samlede ansvar for de kommercielle aktiviteter og bliver helt central i forhold til at udvikle selskabets potentiale. Dine opgaver vil bl.a. omfatte videreudviklingen af go to market strategier, direkte salg, ledelse og videreudviklingen af organisationen.

Det er afgørende, at du både kan tænke og agere strategisk, samtidig med at du er hands on og operationel. Du har ikke været med helt fra starten, men du tænker som en co-founder – du motiveres af at skabe succes og du har blik for virksomhedens samlede resultater og på teamet.

Du får ansvaret for et kompetent salg- og marketingsteam på 4 personer og kan trække på presales assistance. Du evner selv hurtigt at opbygge forståelse for løsningen og markedet.

Hvis du både forstår dig på salg, teknologi, mennesker, skalering og samtidigt har lyst til at gøre en kæmpe indsats i en ambitiøs og lovende virksomhed, så er dette muligheden for at forme et drømmejob.

Kan du drive væksten i en start-up?
Der er tale om en nyoprettet stilling, så du får naturligvis en meget bred rolle, som må forventes at udvikle sig over tid. Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Go to market strategi og deltage i den generelle strategiudvikling
  • Kanalopbygning og samarbejde med Partnere
  • Direkte salg
  • Marketing
  • Pricing
  • Opstille relevante KPI’er og metrics for de forskellige markeder og segmenter
  • Salgsmetodik og understøttende systemer
  • Onboarding og retention
  • Udvikling af teamet
  • Ad hoc opgaver, der understøtter virksomhedens vækst og succes

Erfaring fra scaleups

Der er flere indgangsvinkler til denne stilling, men det vigtigste er, at du har vist, at du kan skabe en vækstsucces. Du har sikkert opbygget din internationale erfaring i IT-branchen indenfor f.eks. infrastruktur, security, SaaS-platforme eller cloudbaserede services, men under alle omstændigheder ved du, hvad der virker.

Du har den rette fighter- og vindermentalitet, og du kan nikke genkendende til, at resultater taler for sig selv. Vi forventer, at du trives i et dynamisk miljø, kan bevare overblikket og at du kan se dig selv drive virksomheden frem i tæt samarbejde med CEO og resten af teamet.

Ansøgning og yderligere info.

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen på +45 27 84 74 06 eller Researcher Jannik Hjortdal på +45 53 66 61 31. Alternativt kan du læse mere på https://www.wehowsky.com/

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via ”Søg Stilling” knappen ovenfor.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet konfidentielt.

Martin Bo Sørensen

Partner
+45 27847406
mbs@brinchpartners.dk