Senior Engineers – pharma green field automationsprojekter

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

ABB har et klart mål om at udbrede diversitet og inklusion både når det gælder: køn, LGBTQ+, handikap, etnicitet og alder. Sammen er vi startet på en rejse, hvor vi allesammen både individuelt og sammen hylder og hilser individuelle forskelle velkommen.

Har du erfaring med automation inden for pharma, og kunne du tænke dig at bruge din viden i forreste udviklingsrække, så har du chancen nu. Helt overordnet skal du være med til at flytte den danske pharma-branche ind i en ny digital tidsalder. Du får således mulighed for at være med helt fremme og bygge de nyeste fabrikker med brug af de nyeste teknologier og principper inden for automation.

Der et markant behov, og vi har derfor en mere end almindeligt spændende pipeline, hvilket også er årsagen til, at vi leder efter hele tre nye kolleger.

Dit fokus bliver projekteksekvering fra design til validering. Du arbejder i en international og delvist virtuel afdeling med ca. 25 meget kompetente kolleger, der alle har teknisk baggrund som dig selv. Holdsammensætningen er international, men fokus er Danmark, og du kommer generelt til at bruge størstedelen af din tid i Kalundborg, og du arbejder tæt sammen med dine kolleger i vores engineering afdelinger i Odense eller Skovlunde.

Opgaverne løses altid i et mindre team, hvor hver enkelt har selvstændigt delansvar baseret på personlige kompetencer. Nøgleordene er vidensdeling, samarbejde og hjælpsomhed. Miljøet er i det hele taget meget positivt og velfungerende.

I ABB kan du også se frem til at blive del af den virksomhed, der har udviklet mange af de teknologier og værktøjer, der driver udviklingen inden for automation fremad. Det er blandt andet et resultat af vores konstante fokus på at uddanne og udvikle medarbejderne, hvilket du selvfølgelig også kommer til at mærke.

Listen af ansvarsområder nedenfor er ikke nødvendigvis et 1:1 billede af dit job, da vi fra projekt til projekt sammensætter teams, hvor deltagernes viden og erfaring komplementerer hinanden optimalt. Ideen er således, at du generelt kommer til at arbejde med de ting, du er god til og interesserer dig for med tilhørende mulighed for løbende at blive dygtigere på andre områder.

Dine ansvarsområder

 • Automatisere farmaceutiske fabrikker med klar hovedvægt på green field projekter
 • Være med i alle projektfaser fra design til validering
 • Medvirke til systemdesign
 • Udvikle applikationer
 • Installere og teste
 • Validere – både FAT & SAT
 • Dokumentere efter GMP-regler
 • Uddanne kundernes medarbejdere/procesoperatører i systemerne
 • Leve op til ABB’s kerneværdier omkring sikkerhed og integritet ved at tage personligt ansvar for dine egne opgaver, dine kolleger og virksomheden

Din baggrund

 • En teknisk uddannelse
 • Erfaring med automation inden for pharma og derfor også god procesforståelse
 • Kendskab til 800xA er et plus og motivation for at blive endnu dygtigere på området
 • Gode samarbejdsevner og lyst til at løse opgaver som del af et (internationalt) hold
 • Overblik og struktur med tilhørende evne for at dokumentere systematisk
 • Gode kommunikations- og engelskkundskaber, skriftligt og mundtligt

ABB

I ABB får du chancen for at hjælpe med at drive den 4. industrielle revolution fremad og dermed skabe en bæredygtig fremtid for både kloden og din egen karriere. Hver dag får du mulighed for at udfordre dig selv i et miljø fyldt med topklasse kolleger, der er førende på deres felt – uanset om du arbejder lokalt eller i globale netværk.

ABB er en teknologileder, der driver den digitale transformation af industrier. Med over 130 års innovativ historik har ABB i dag fire kundefokuserede globalt førende forretninger: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation – alle understøttet af ABB’s digitale platform ABB Ability™. ABB er aktiv i mere end 100 lande og har godt 110.000 ansatte. I Danmark er der ca. 400 gode kolleger fordelt på kontorer i Skovlunde, Odense, Fredericia og Esbjerg. Læs mere på www.abb.dk – og lad os forme fremtiden

Ønsker du yderligere information om jobbet

Brinch & Partners står for rekrutteringsprocessen, og hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Ole Bæk.

Vi evaluere løbende kandidaterne, og der er derfor ikke nogen deadline for ansøgningerne. Vi råder dig dog til, at du i tilfælde af interesse, søger hurtigst mulig

Ole Bæk

Partner
+45 40705743
ob@brinchpartners.dk