Davidsens Tømmerhandel A/S er en danskejet og landsdækkende tømmerhandel med en bred vifte af produkter inden for byggeri. Virksomheden har hovedkontor i Vojens og beskæftiger i dag ca. 1000 medarbejdere fordelt på 24 lokationer i Danmark. Siden etableringen i 1944 har virksomheden udviklet sig til at være blandt landets største leverandører til byggeriet med en årlig omsætning på over 2,5 mia. kroner. Til en nyoprettet stilling i Vojens søges en:

E-mail Marketing & Automation Specialist

Kreativitet – nyhedsbreve – BtC/BtB

Synes du det er spændende at være en del af den hastige udvikling indenfor e-mail marketing, og trives du med at bruge din kreativitet til at lave gode kampagner? Hvis du samtidig gerne vil være en del af et team i kraftig udvikling, så kunne denne mulighed hos Davidsen måske være lige noget for dig?

Du vil få reference til den Digitale Marketing Manager, og vil i et tæt og kompetent team arbejde på at løfte det digitale arbejde til det næste niveau. Du vil få en tæt samarbejdsrelation med vores offline marketing i forbindelse med eksekveringen af markedsføringsplanerne. Du vil få hovedansvaret for vores e-mail markedsføring rettet mod primært btc markedet, men også btb, og de nyhedsbreve der sendes ud med et regelmæssigt interval. Der vil være store frihedsgrader i forbindelse med valg af temaer og produkter til nyhedsbrevene, og det vil stille krav til din kreativitet og evne til at tænke målgrupper, sæson og segmenter. En del af vores fokus i afdelingen er marketing automation, og du vil således også arbejde med at opbygge flows, trigger mails og samle leads ind på tværs af kanaler.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Løbende evaluering af effekten af vores kampagner og nyhedsbreve
  • Definere kampagner og overskrifter og skabe noget content, der sikrer interessen fra vores målgrupper
  • Inddrage vores butikker således vi får skabt trafik både online og offline
  • Hands on på produktion af nyhedsbreve efter en grafisk skabelon, der bliver lavet for dig

Succeskriterier

Det er rigtig vigtigt, at du har et kreativt mindset, således du kan skabe et indhold, der fanger målgruppen og de segmenter, du adresserer. Du skal arbejde målrettet med løbende at opsamle leads og nye emner på tværs af vores kanaler, kampagner og konkurrencer. Du vil blive målt på en række digitale KPI’er som f.eks. at få konverteret leads til kunder via automatiseret e-mail marketing, som er tilpasset kunderejsen.

Hvem er du?

Du sidder sikkert i et tilsvarende job i dag og arbejder med e-mail marketing og marketing automation. Du anvender din kreative side og skaber indhold og produkttilbud, der fanger den målgruppe, som du adresserer. Du har fingeren på pulsen i dit job i dag, og har selv kompetence og ansvaret for at trykke på e-mail marketingmaskinen. Din uddannelse er ikke så vigtig, men du har erfaring med retail/webshop og en kommunikation, der er rettet mod forbrugeren. Du har kendskab til marketing automation systemer. Det kunne f.eks. være HeyLoyalty eller tilsvarende programmer, og du må også meget gerne have arbejdet med leadopsamlingsværktøjer. Hvis du endvidere har erfaring med lidt billedredigering fra f.eks. Adobe Indesign eller Photoshop, vil det være en fordel.

Som person er du struktureret og detaljeret, og er god til at folde dine kreative sider ud. Du er kommunikerende og arbejder selvstændigt, og trives fint med at træffe egne beslutninger og stå på mål for dem. Du er åben, glad og kommunikerende og vil trives med at være en del af et team, der er resultatorienteret og gode til at spille hinanden endnu bedre.

Hvad tilbyder vi?

Du får en rolle, der er nyoprettet, og det betyder, at du får en høj grad af selvstændighed og indflydelse, og har dermed muligheden for at præge den fremtidige udvikling af funktionen. Der er en flad og handlingsorienteret organisation, og mange lavthængende frugter. De digitale ambitioner er store, og området er en af fire hovedprioriteter. Davidsen er i god vækst, hvilket giver mange muligheder for at prøve dig selv af i en positiv virksomhed med en række entusiastiske og optimistiske kollegaer, hvor der er en høj grad af faglighed og stolthed.

Lønpakken vil indeholde en fast løn efter kvalifikationer, pension samt andre benefits der vil matche jobbet og dine kvalifikationer.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen og Davidsens Tømmerhandel A/S, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” nedenfor hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk