Billy er i dag ejet af Ageras Group og til at sikre den fortsatte vækst og kontinuerlige udvikling af produkterne søges nu en stærk og kommercielt orienteret:

CEO

– med kick-ass attitude, produktorienteret og voksen nok til at drive en stor bolchebutik.

Resultatdrevet CEO med overblik, kommercielt fokus og ansvaret for at sikre den fortsatte vækst, samt kontinuerlige udvikling af produkterne.

Er du klar til at stå i spidsen for den succesfulde danske scale-ups Billy? De har i dag en solid kundebase, høj kundetilfredshed og tilbyder en unik offering til det voksende micro business segment. Systemer har en klar ambition om at fastholde og udvikle dens position i markedet, samtidig med at der vil være et løbende fokus på at sikre den fortsatte udvikling af produkterne heriblandt deres seneste skud på stamme Meneto – et tier der fuldautomatisere regnskabsydelsen og agerer som din digitale bogholder. Herudover er der fokus mod bank- relaterede produkter og andre finansielle løsninger, integrationer og features der skaber øget værdi for brugeren.

CEO med den store værktøjskasse

I rollen som CEO er dit primære ansvar at udvikle, drive og sikre en stærk performancebaseret strategi, samt eksekveringen af denne i en ambitiøs koncern i kraftig vækst, hvor man i dag er repræsenteret på 6 markeder og hvor man netop har fået tilført yderligere 450 mio. i investering på koncern niveau, der sikrer den fortsatte vækstrejse.

Missionen er klar, at fjerne den administrative byrde for micro businesses samt give dem overblik over deres forretning. Du får det fulde P&L ansvar, hvor du gennem opbygning af relationer, kommercielle tiltag og en løbende optimering af driften og udvikling af nye add-ons til produkterne kontinuerligt har kunden i centrum. Derudover vil der være en ledelsesopgave i at sikre den fremtidige vækst for Billy, samt sørge for de bliver nr.1 inden for deres felt.

CEO med evnen til at skabe vækst samt flytte forretningen, produkter og mennesker

Du har sandsynligvis en videregående uddannelse, men dette er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har dybdegående erfaring med ledelse af kommercielt drevne organisationer og meget gerne med SaaS og high-volume business. Er dette inden for regnskab/accounting services eller tilsvarende er dette et plus.

Du har solid ledelseserfaring, evt. som founder af en start-up og er meget stærk kommercielt forankret kombineret med en solid produktforståelse og evnen til at tænke visionært. Du har som leder stærke dokumenterede resultater samt erfaring med at drive komplekse organisationer i et scale-up scenarie, meget gerne indenfor abonnements baserede forretningsmodeller. Derudover har du en evne og lyst til at lede, motivere og udvikle forretningen kombineret med en stærk forståelse for kunderne og deres behov.

Som person er du knivskarp, detaljeorienteret, uddelegerende, og så står du fandens tidligt op. Det er en industri med hård konkurrence, og det forventes at en stor del at dit synkroniseres med Billy.  Du trives i et meget performancedrevet og konkurrencedrevet miljø hvor der stilles store krav til resultater og performance. Politik er for folk som ikke kunne få et job, hos os er der klar besked og – vi siger tingene som de er. Herefter eksekverer vi bag vores ord.

Din ansøgning
Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Du kan læse mere om Billy www.billy.dk/ og Ageras Group https://www.ageras.group/. Har du spørgsmål vedrørende stillingen eller virksomhederne, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg stilling”-knappen herunder.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 3148 1595
jp@brinchpartners.dk