PreSeed Ventures har spottet, fostret og finansieret danske tech succeser som Vivino, Trustpilot og Lunar gennem de sidste to årtier. Deres indsigt og erfaring fra mere end 400 investeringer bruger de til at støtte Danmarks største startup-talenters professionelle og personlige udvikling i de tidligste vækststadier. Kan du finde fremtidens successer og hjælpe dem på rejsen – så søger vi nu en:

Investment Manager

Tech startups – Venture capital – Forretningsudvikling

Du får en unik mulighed for at arbejde med at skabe Danmarks næste generation af globale vækstvirksomheder. I stillingen som Investment Manager vil du blive en del af et meget dynamisk miljø, hvor fokus på fremtidens teknologier, forretningsmodeller og kategori vindere er i højsæde. Du kommer til at med et team af erfarne kollegaer fra VC-miljøet i et setup, der er udviklet og forfinet gennem de sidste to årtier. Dine kommende kollegaer har spidskompetencer inden for investering og udvikling af tech startups med signifikant globalt vækstpotentiale.

Kan du spotte en vinder?
Som Investment Manager vil du blive en del af PreSeed Ventures’ effektive og engagerede team og få en meget bred berøringsflade med iværksættermiljøet i Danmark. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Scanning af markedet for potentielle investeringsmuligheder
  • Evaluering af forretningsplaner, iværksætterteams og investeringsmuligheder
  • Drive investeringsprocesser overfor iværksættere og internt i PreSeed Ventures
  • Opbygge business-cases og indstillinger til PreSeed Ventures’ investeringskomite
  • Forhandling af investeringsaftaler og gennemførelse af due diligence
  • Værdiskabelse i porteføljeselskaberne gennem bestyrelsesarbejde
  • Supportere porteføljeselskabernes go-to-market strategier, organisationsudvikling, funding strategi og generel strategisk sparring

Du vil få et helt særligt indblik i de megatrends, teknologier og forretningsmuligheder, der fremadrettet vil være med til at forme udviklingen i Danmark og internationalt. Desuden vil jobbet indebære samarbejde med mange forskellige aktører på tværs af iværksættermiljøet.

Erfaring med startups – Salg, produktudvikling eller ledelse

Du har højst sandsynligt en teknisk eller kommerciel uddannelsesbaggrund på kandidatniveau og har efterfølgende haft en kommercielt orienteret karriere, hvor du har beskæftiget dig med ledelse, produktudvikling, salg eller investeringer i tech-miljøet. Du er udadvendt, struktureret og er en menneskekender, der sætter dig selv i spil for at hjælpe andre. (har en professionel tilgang til dine arbejdsopgaver – lidt overflødigt, de færreste vil have en uprofessionel). Endelig kommunikerer du ubesværet på både dansk og engelsk.

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen eller Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark. Alternativt kan du læse mere på http://preseedventures.dk/

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet konfidentielt.

Martin Bo Sørensen

Partner
+45 27847406
mbs@brinchpartners.dk

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 31481595
jp@brinchpartners.dk