PreSeed Ventures har spottet, fostret og finansieret danske tech succeser som Vivino, Trustpilot og Lunar gennem de sidste to årtier. Deres indsigt og erfaring fra mere end 400 investeringer bruger de til at støtte Danmarks største startup-talenters professionelle og personlige udvikling i de tidligste vækststadier. I de kommende år planlægger PreSeed Ventures at udvide arbejdet fra deres nuværende fond PSV Tech01 til etableringen af en ny fond med fokus på spændingsfeltet mellem DeepTech, Hardware og klima teknologier. Kan du afdække markedsmulighederne og skabe forudsætningerne for etableringen af sådan en fond, så søger vi nu: 

Senior Business Developer med General Partner potentiale

Du får en unik mulighed for at arbejde med nye teknologier og forretningsmodeller, afdække muligheder i markedet og skabe fundamentet for en ny fond. Du kommer til at arbejde ud fra en etableret struktur og med erfarne kollegaer fra VC-miljøet. Indenfor disse rammer får du en meget bred rolle, hvor slutmålet er at etablerer en venture-fond med fokus på Hardware, Klima og DeepTech-teknologier.

I stillingen som Senior Business Developer vil du blive en del af et meget dynamisk miljø, hvor fokus på nye teknologier, opstartsvirksomheder og finansiering er i højsædet. Forstår du dig både på mennesker, nye teknologi-trends og kapitalfremskaffelse, er dette muligheden for at forme et drømmejob i det danske venture-marked!

Kan du skabe forudsætninger for en DeepTech-fond?

Som Senior Business Developer vil du blive en integreret del af PreSeed Ventures’ effektive og engagerede team som aktivt udvikler og styrker iværksættermiljøet i Danmark. Samtidig vil du få en central og selvstændig rolle i at skabe forudsætninger for den næste fond sammen med et lille DeepTech team. I rollen som Senior Business Developer vil du få ansvar for at afdække mulighederne for den nye fond, og du vil potentielt efterfølgende kunne indtage en central rolle i driften, udviklingen af fonden og bl.a. arbejde med: 

  • Etablere og udvikle relationer til forskere og andre på DTU mhp. kommercialisering af forskning
  • Udvikle samarbejdsrelationer til førende nationale og internationale universiteter og forskningsinstitutioner der fokuserer på DeepTech
  • Mappe det danske og internationale investormiljø som har fokus på Hardware, Klima og DeepTech investeringer
  • Potentielt medvirke til etableringen af fonden og være en central aktør i den fremadrettede drift.

Teknisk og kommerciel erfaring fra venture eller startup

Der er flere indgangsvinkler til denne stilling, men du har sandsynligvis tung kommerciel og ledelsesmæssig erfaring fra enten business development, startup virksomheder, Venture Capital eller Private Equity. Da der vil være fokus på værdiskabelse og forretningsudvikling af DeepTech-teknologier har du sandsynligvis oprindelig en teknisk uddannelsesbaggrund som ingeniør eller lignende, samt arbejdet med teknologi-virksomheder. Du er udadvendt, struktureret og evner at drive projekter fra start til slut. Endeligt kommunikerer du ubesværet på både dansk og engelsk.

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Martin Bo Sørensen eller Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark. Alternativt kan du læse mere på http://preseedventures.dk/

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet konfidentielt.

Martin Bo Sørensen

Partner
+45 27847406
mbs@brinchpartners.dk

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 31481595
jp@brinchpartners.dk