Senior projektleder – automation til pharma

Når du bliver en del af ABB, bliver du del af en førende, global virksomhed, der er drevet af at skabe en bæredygtig fremtid. Med innovative digitale teknologier baner vi vejen for adgangen til renere energi.

Hvis du har projektledelseserfaring inden for greenfield-automationsprojekter til pharma-branchen, og du leder efter en mulighed for at løfte din karriere til det næste niveau, har du chancen lige her. Hos ABB er vi således klar til markant at øge vores fokus inden for pharma. Vi har teknologierne, og vi har det rigtige engineering set-up, men vi mangler dig og din ekspertise, så vi sammen kan forvandle et kæmpe potentiale til nye, spændende projekter.

Dit fokus vil være at styre projekter fra udbudsfasen til den endelige levering. De spænder over mindre projekter i størrelsesordenen 1-5 mio. DKK til større greenfield-projekter til 150 mio. DKK. Naturligvis sigter vi højt. Du vil lede forskellige tværfaglige teams med både andre projektledere og ingeniører fra både Danmark og udlandet. Projekterne handler om automatisering til styring og overvågning af produktionsfaciliteter. Kunderne er primært farmaceutiske virksomheder med produktionsfaciliteter i Danmark, hvoraf den overvejende del er placeret på Sjælland.

For at få succes skal du bruge dit gode projektledelses-DNA og herunder din evne til at forudse og vurdere muligheder og risici. Lige så vigtigt er dit helikopterperspektiv, der gør det muligt for dig at forstå og definere “need to have” og “nice to have” i dine projekter. Da du vil lede internationale teams, har du også brug for dine kommunikationsevner med tilhørende forståelse af kulturelle og faglige forskelle.

Når du bliver en del af ABB, kan du se frem til at komme ind i et ret unikt arbejdsmiljø kendetegnet ved en meget positiv tone, respekt for individet og stor hjælpsomhed. Vi tror selv, at det er en af ​​de vigtigste grunde til, at mange kolleger vender tilbage til ABB efter at have forfulgt karrieremuligheder andre steder. ABB er også en virksomhed, der investerer i dig som medarbejder. Vores certificeringsprogram inden for projektledelse er kun et eksempel. Vi skræddersyr selvfølgelig en version til dig, når du begynder.

Dine ansvarsområder

 • Lede projekter fra udbudsfasen til den endelige levering – med masser af direkte kundekontakt
 • Udarbejde projektplaner med løbende opfølgninger og justeringer efter behov
 • Bidrage til udbud – projektledelse, vurdering af omkostningsberegninger og vurdering af risici
 • Bidrage i kontraktforhandlinger
 • Definere de nødvendige kompetencer til dine projekter
 • Administrere underleverandører samt indkøbe produkter og serviceydelser til projekterne
 • Sikre at dokumentationen er på plads
 • Spotte og udnytte muligheder for mersalg
 • Rapportere på økonomi, fremskridt, risici og andre relevante forhold i dine projekter
 • Leve op til ABB’s kerneværdier omkring sikkerhed og integritet ved at tage personligt ansvar for dine egne opgaver, dine kolleger og virksomheden

Din baggrund

 • Enten en teknisk uddannelse suppleret med kommerciel erfaring eller omvendt
 • Solid erfaring med projektledelse fra pharma-automationsprojekter
 • God forståelse af teknisk sprogbrug inden for pharma og standarder som fx GAMP og ISA88 / S88
 • Evnen til at læse mellem linjerne og forstå de potentielle faldgruber i en kompleks kontrakt
 • Forhandlingsevner – du ved, hvornår du skal stå fast, og hvornår du skal gå på kompromis med god fornemmelse for den generelle stemning i relationen
 • Evner som positiv lederfigur og herunder evnen til at delegere og motivere projektmedlemmer
 • Evnen til at kombinere helikopterperspektiv med en sund fornemmelse af detaljer
 • Gode evner på både dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt

Mere om os

Du bliver del af et højt kvalificeret og lige så motiveret team på 11 erfarne projektledere. Vi er 4 i Skovlunde, 6 i Odense og 1 i Esbjerg. Vores miljø er meget positivt og præget af dialog, videndeling og hjælpsomhed – toppet med rigelig plads til at have det sjovt sammen. Ideelt set bliver du tilknyttet Skovlunde-kontoret, men hvis Odense passer dig bedre, er det en mulighed.

ABB

I ABB får du chancen for at hjælpe med at drive den 4. industrielle revolution fremad og dermed skabe en bæredygtig fremtid for både kloden og din egen karriere. Hver dag får du mulighed for at udfordre dig selv i et miljø fyldt med topklasse kolleger, der er førende på deres felt – uanset om du arbejder lokalt eller i globale netværk.

ABB er en teknologileder, der driver den digitale transformation af industrier. Med over 130 års innovativ historik har ABB i dag fire kundefokuserede globalt førende forretninger: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation – alle understøttet af ABB’s digitale platform ABB Ability™. ABB er aktiv i mere end 100 lande og har godt 110.000 ansatte. I Danmark er vi ca. 400 gode kolleger fordelt på kontorer i Skovlunde, Odense, Fredericia og Esbjerg. Læs mere på www.abb.dk – og lad os forme fremtiden sammen.

Ønsker du yderligere information om jobbet

Brinch & Partners står for rekrutteringsprocessen, og hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Ole Bæk.

Vi evaluere løbende kandidaterne, og der er derfor ikke nogen deadline for ansøgningerne. Vi råder dig dog til, at du i tilfælde af interesse, søger hurtigst mulig

Ole Bæk

Partner
+45 40705743
ob@brinchpartners.dk