Salgschef

Salgsplanlægning – Budget ansvar – Personaleledelse

Budget- og salgsansvar indenfor applikationssalg i en spændende virksomhed

Med reference til Markedschefen for applikationssalg bliver du, med udgangspunkt fra virksomhedens hovedkontor i Klampenborg, ansvarlig for at opbygge og udvikle forretningsområderne; Healthcare, Proces, Lab og Pharma. Du får ansvaret for salgsbudgettet, udviklingen af salgsplaner, forretningsanalyser, udbud og ledelsen af et medarbejderteam bestående af 4 dedikerede sælgere, arbejdende i hele Danmark. En af de overordnede opgaver er at opbygge, vedligeholde og udbrede forståelsen af gasbranchen og sammen med det engagerede og velfungerende salgsteam sikre en stærk relation til en bred kundeportefølje. Dette sker ved at holde kunden og kundens behov i centrum, samt ved at markedsføre og højne vidensniveauet omkring de benefits der er ved at anvende gasser bl.a. via artikler i fagblade og deltagelse på diverse messer. Du er ligeledes ansvarlig for at sikre en høj produktkvalitet, dokumentation og leveringssikkerhed på tværs af gasser, services og installationer. Du arbejder med længerevarende kontrakter, som oftest sker via udbud eller gennem flerårige samarbejdsaftaler. Derudover skal du varetage og håndtere de større kunder som fx regionerne. Sidst men ikke mindst vil der være et fokus på at understøtte Strandmøllens overordnede strategi og stærke værdisæt.

Erfaring fra bioteknologisk, farmaceutisk eller kemisk salg

Du har en solid erfaring med teknisk salg, kombineret med en teoretisk og praktisk baggrund der gør at du kan agere indenfor et område som kræver teknisk viden og lovgivningsmæssig forståelse. Du har en baggrund med salg indenfor bioteknologi, den farmaceutiske/kemiske industri eller inden for laboratorie-/hospitalsudstyr eller lignende og har direkte eller indirekte solgt produkter herunder services og kontrakter til det offentlige og private – fordelagtigt til hospitalsvæsnet. Ovenstående er evt. kombineret med ledelse af et mindre team, men dette er ikke et krav. Som person er du salgsdrevet, struktureret, analytisk og har en naturlig teknisk nysgerrighed, som gør at du let kan tilegne dig ny viden og hurtigt kan sætte dig ind i kundens behov og problemstillinger. Derudover er du selvkørende, en naturlig, empatisk og motiverende leder der evner at uddelegere og arbejde sammen med andre, uanset deres placering i organisationen. Du er en god innovator der formår at udvikle og tænke nye løsninger og applikationsmuligheder og du tør træffe beslutninger. Du har endvidere stærke kommunikative evner i både skrift og tale på dansk og engelsk. Du kan uddanne og motivere både internt og eksternt, med udgangspunkt i løsning og applikation.

Stærke værdier, gode karrieremuligheder og fokus på udvikling

Som salgschef tilbydes du en ansvarsfuld og selvstændig rolle, som leder, i en spændende virksomhed som er i konstant udvikling. Der er stor kompleksitet i rollen – hvorfor der vil være gode muligheder for at sætte dit eget præg på afdelingen. Du bliver del af en ambitiøs og kundedrevet kultur, hvor der altid er gang i nye projekter og hvor man konstant arbejder på at levere de bedste løsninger for kunderne, som ofte er del af samfundets livskritiske infrastruktur. Du får ansvaret for et vigtigt forretningsområde og bliver en stor del af den fremadrettede forretningsudvikling mod applikationsmarkedet.

Kontakt os
Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen eller Head of Research Joachim Præstmark

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg” knappen.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Om Strandmøllen:

Gas er ikke bare gas! Det ved vi på Strandmøllen, for vi har produceret og solgt gasser i over 100 år. Vores store kundebase spænder vidt og inkluderer stort set alle brancher, heriblandt metalindustrien, healthcare, fødevareindustrien, medicinalindustrien, forskning og uddannelse samt laboratorier. Strandmøllen er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed, der beskæftiger mere end 200 gode kolleger. I vores dagligdag har vi stort fokus på sikkerhed på arbejdspladsen samtidig med, at vi sætter en ære i, at vores kvalitetsprodukter leveres til rette tid.

Historisk har vi primært været på det danske marked, men de seneste ti år har vi udvidet aktiviteterne til også at omfatte Sverige og Tyskland. Med unik ekspertise og moderne produktionsanlæg er vi på Strandmøllen klar til fremtiden og klar til at fortsætte vores udvikling. Læs mere på www.strandmollen.dk.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 3148 1595
jp@brinchpartners.dk