D-mærket lanceres i foråret 2021 og søger nu to yderligere:

Lead Auditors

Cyber Security – Ansvarlig dataanvendelse – Nyopstartet team

Vejledning og hjælp til dansk erhvervsliv

D-mærket har til formål at:

 • give dansk erhvervsliv et solidt løft i it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse
 • give forretningsværdi til den enkelte virksomhed
 • skabe tryghed hos virksomhedernes kunder og samarbejdspartnere
 • gøre it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse til en dansk styrkeposition

Auditering i øjenhøjde

Det er afgørende for mærkets legitimitet, at tilsynet og kontrollen med overholdelse af mærkets kriterier er klar og effektiv, samt sikrer at virksomhederne i praksis lever op til mærket. Det er på den anden side også vigtigt, at mærkets sekretariat ikke alene er et certificeringsorgan, men også en partner, der formår at levere vejledning om håndtering af it-sikkerhed og ansvarlig datahåndtering i øjenhøjde. Som Lead Auditor skal du kunne favne begge opgaver, så digital ansvarlighed bliver en forretningsmæssig fordel for den enkelte virksomhed. Dette gælder både for store og i særlig grad små og mellemstore virksomheder.

Stærk profil med lyst til fortsat udvikling

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men du har sandsynligvis erfaring med rollen som både ekstern auditør og som rådgiver. Vi forventer ligeledes, at du har erfaring med flere af nedenstående områder:

 • It-sikkerhedskontroller og applikationskontroller
 • GDPR og persondatabehandling
 • Planlægning af kvalitetssikring og risikostyring
 • Planlægning af reaktionsstrategi overfor potentielle sikkerhedsbrud

Herudover har du:

 • en god forretningsforståelse og kommerciel indsigt fra både store og små virksomheder
 • evnen til at vejlede professionelt og formidle budskaber overfor modne såvel som umodne virksomheder inden for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse på dansk og engelsk
 • en interesse for ”privacy & security by design & default” og ”pålidelige algoritmer og AI”, som begge er en del af D-mærkets kriterier
 • en interesse for spændingsfeltet mellem etik, ansvarlighed og forretning

Du er god til at bevare overblikket og holde styr på flere opgaveforløb, samtidig med at du trives med vekselvirkningen mellem udviklingsopgaver og mere driftsorienterede opgaver. Du får en central rolle i et nyetableret sekretariat, som vil bestå af en direktør, 4 auditører, en marketingkonsulent samt en administrativ medarbejder, som kan hjælpe med den praktiske hverdag. Derudover tilknyttes også en studentermedhjælper til sekretariatet. Du vil få en spændende arbejdsplads i Industriens Hus i hjertet af København med gode faciliteter og nem adgang til det danske erhvervsliv. Herudover er der god mulighed for at drøfte og sparre omkring overordnede forhold med både dine kollegaer og parterne bag D-mærket.

Ansøgning og yderligere info

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om muligheden, er du velkommen til at kontakte konsulent Martin Bo Sørensen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. For at søge, skal du udfylde formularen via Søg Stilling-knappen.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

D-mærket er Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er den første mærkningsordning i verden, der forbinder it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i ét og samme mærke. D-mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi til virksomhederne, tryghed til forbrugerne og skaber et stærkere digitalt Danmark.

Selvom Danmark er et af de mest digitaliserede samfund i verden, har virksomheder stadig udfordringer med at få løftet deres it-sikkerhed og håndtere data ansvarligt. D-mærket tilbyder en ramme, der fungerer som konkret vejledning og hjælp til virksomhederne til at håndtere data sikkert og ansvarligt og derefter skilte med det. For at opnå D-mærket skal virksomhederne opfylde en række kriterier, der omhandler krav indenfor it-sikkerhed, databeskyttelse og dataetik.

D-mærket er stiftet af Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark, samt Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og finansieres af Industriens fond.

Martin Bo Sørensen

Partner
+45 27847406
mbs@brinchpartners.dk