Managing Director – fuldt kommercielt ansvar

Performanceorienteret Managing Director med ansvaret for at sikre den fortsatte vækst på det danske marked.

Er du klar til at få det overordnede ansvar for en succesfuld dansk scale-up, der er én af Danmarks førende leverandører indenfor deres område og som har en klar ambition om at fastholde og udvikle denne position?

Fuldt P&L ansvar for Danmark og på sigt for alle nordiske markeder

I rollen som Managing Director er dit primære ansvar at udvikle, drive og sikre en stærk performancebaseret strategi, samt eksekveringen af denne i en ambitiøs koncern i kraftig vækst.
Du får det fulde P&L ansvar, hvor du gennem opbygning af relationer, kommercielle tiltag og en løbende optimering af driften kontinuerligt har kunden i centrum. Derudover vil der være en ledelsesopgave i at sætte den fremtidige vision for, samt motivere og lede det danske selskab på 10-15 personer bestående af retention, in- og outbound salg samt marketing.

På sigt vil der være mulighed for ligeledes at skulle overtage ansvaret for de øvrige nordiske selskaber.

Managing Director med evnen til at flytte forretning og mennesker

Du har sandsynligvis en videregående uddannelse, men dette er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har dybdegående erfaring med ledelse af kommercielt drevne organisationer og meget gerne med SaaS og high-volume business. Du har ledelseserfaring og er meget stærk kommercielt forankret. Du har som leder stærke dokumenterede resultater samt solid erfaring med salg, meget gerne indenfor abonnements baserede forretningsmodeller. Derudover har du en evne og lyst til at lede, motivere og udvikle forretningen og derigennem sikre fortsat vækst.

Som person er du analytisk, detaljeorienteret, uddelegerende, du er en naturlig relationsbygger og trives i et performancedrevet miljø, samtidig med at du evner at løfte dig op og arbejde strategisk.

Lokation: København

Opstart: Hurtigst muligt

Din ansøgning

Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedrørende stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen

Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt, da vi løbende inviterer til interviews via “SØG”-knappen herunder.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 3148 1595
jp@brinchpartners.dk