Indkøbsdisponent

Sikre kritiske- og ikke kritiske indkøb, dokumentation og deltagelse i indkøbsaftaler

Disponering og indkøb af alle produkter til produktion og logistik,

Med reference til Logistikchefen i Ejby bliver du ansvarlig for den daglige/ugentlige disponering og planlægning af indkøb. Du sikrer, at produktionen og logistik har de fornødne produkter til at sikre en høj leveringsevne.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Indkøb af hjælpeprodukter til produktionen som flasker, ventiler, containere, etiketter, plumber, arbejdstøj, værnemidler mv.
  • Indkøb af tilkøbte færdige produkter (forskellige gasblandinger).
  • Indkøb af varer til logistik som diesel, surringsmaterial og lignende.
  • Bistår logistik med indkøb/afkald af råvarer (flydende nitrogen, oxygen, argon osv.)
  • Bistår Logistikchefen og Administrerende Direktør ifm. forhandlinger om indkøbsaftaler
  • Sikre en løbende dokumentation af indkøb i ERP-system samt interne arkivsystem.

Stillingen indebærer et tæt samarbejde med produktionen og logistik for at sikre en optimal forsyningskæde.

Erfaring med disponering og indkøb af tekniske produkter

For at blive succesfuld har du erfaring inden for indkøb/disponering af tekniske produkter og er vant til at arbejde med dokumentation af indkøbte komponenter i forskellige ERP- (Axpata) og IT-systemer. Du har siddet i en tilsvarende rolle og har forståelsen for vigtigheden af at sikre kritiske og ikke kritiske produkter, og at dette kræver overblik og systematik.

Som person er du grundig, ansvarlig, vedholdende og god til at arbejde sammen med andre, uanset deres placering i organisationen. Du er købmand af natur samtidig med, at du er analytisk, fleksibel, nysgerrig og vant til at arbejde i et miljø med forandringer.                                    

Stærke værdier, høj sikkerhed og fokus på udvikling 

Som Indkøbsdisponent tilbydes du en central og selvstændig rolle i en spændende virksomhed, hvor der løbende er mange udfordrende opgaver og projekter. Strandmøllen er inde i en spændende udvikling med ekspansion i Sverige og Tyskland, og hvor der er stort fokus på trivsel, sikkerhed og optimering gennem brugen af moderne ledelsesværktøjer. Du bliver en vigtig del af den daglige drift med at sikre flow af indkøbte varer til produktion og logistik.

Kontakt os                                                         

Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg” knappen herover.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Om Strandmøllen:

Gas er ikke bare gas! Det ved vi på Strandmøllen, for vi har produceret og solgt gasser i over 100 år. Vores store kundebase spænder vidt og inkluderer stort set alle brancher, heriblandt metalindustrien, healthcare, fødevareindustrien, medicinalindustrien, forskning og uddannelse samt laboratorier. Strandmøllen er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed, der beskæftiger mere end 200 gode kolleger. I vores dagligdag har vi stort fokus på sikkerhed på arbejdspladsen samtidig med, at vi sætter en ære i, at vores kvalitetsprodukter leveres til rette tid.

Historisk har vi primært været på det danske marked, men de seneste ti år har vi udvidet aktiviteterne til også at omfatte Sverige og Tyskland. Med unik ekspertise og moderne produktionsanlæg er vi på Strandmøllen klar til fremtiden og klar til at fortsætte vores udvikling. Læs mere på www.strandmollen.dk.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk