Logistikchef

Ledelse – Drift – Optimering – Udvikling

Drifts- og udviklingsbaserede logistikopgaver i en spændende virksomhed

Med reference til den Administrerende Direktør bliver du ansvarlig for Strandmøllens logistik, som omfatter kundeservicecenter, supply indkøb, lager, pluk/pakning og transport. Strandmøllen har egne lastbiler/chauffører og kører i dag selv ud med deres produkter enten i bulk eller i flasker med udgangspunkt i Ejby på Fyn og Klampenborg. Dette stiller store krav til en effektiv planlægning på tværs i organisationen, og du vil blive en vigtig del af såvel den daglige og langsigtede planlægning. Derudover er der transporter mellem det danske og det svenske og tyske selskab.

Dine primære ansvarsområder og opgaver:

 • Overordnet ledelse af kundeservice, indkøb og logistik med ca. 25 medarbejdere
 • Ledelse, motivation og operationel sparring med 3 teamledere
 • Optimering, effektivisering og udvikling af logistik
 • Indgå i Strandmøllens strategiarbejde og organisationsudvikling og sætte retningen for logistikken
 • Budgettering, planlægning og økonomisk opfølgning
 • Rekruttering af dygtige medarbejdere i samarbejde med teamlederne
 • Indgå i arbejdsmiljø- og sikkerhedsudvalget
 • Sikre rigtig balance og være frontløber på Strandmøllens værdisæt

Stillingen indebærer et meget tæt samarbejde med de øvrige ledere i Strandmøllen for at sikre et optimalt flow gennem hele værdikæden, og det forventes, at du som leder er synlig, inddragende og automatisk tager lederskab.

Succeskriterier:

De konkrete mål fastsættes i samarbejde med dig, men succeskriterier er bl.a.:

 • Strandmøllens omsætning og indtjening
 • Medarbejdertilfredshed og fastholdelse af medarbejdere
 • Optimal planlægning af distributionen
 • Højt serviceniveau i kundeservice
 • Klare og effektive arbejdsgange
 • Lave enhedsomkostninger
 • Driftssikkert materiel
 • Højt sikkerhedsniveau og nul uheld
 • Brug af Strandmøllens systemer og dokumentation

Logistikingeniør, Supply-chain Manager, Procesingeniør eller tilsvarende med stort kundefokus

For at blive succesfuld har du solid erfaring med ledelse kombineret med en teoretisk uddannelse på kandidatniveau og praktisk erfaring inden for logistik. Du er gerne ingeniør med en teknisk forståelse samt erfaring med planlægning af logistikkæden og skabt effektive flows fra kundens bestilling og frem til levering. Du er vandt til at  varetage processen fra analyse og planlægning til eksekvering. Du har kendskab til Excel, og Axapta eller tilsvarende system, , da dette er omdrejningspunktet for det logistiske setup.

Som person er du struktureret, visionær, strategisk tænkende og god til at arbejde sammen med andre på alle niveauer i organisationen og klar til at tage beslutninger. Du finder det naturligt at inddrage og gøre brug af dine medarbejderes input i planlægningen, og du forstår at indsamle viden igennem en løsningsorienteret og imødekommende tilgang. Derudover er du analytisk, proaktiv, ansvarsfuld, empatisk og en dygtig kommunikator.

Stærke værdier, høj sikkerhed og fokus på udvikling af logistikområdet

Som Logistikchef tilbydes du en ansvarsfuld og selvstændig rolle i en interessant virksomhed, hvor der er vækst og løbende mange udfordrende opgaver og projekter. Strandmøllen er inde i en spændende udvikling med ekspansion i Sverige og Nordtyskland, og hvor der er stort fokus på trivsel, sikkerhed og optimering gennem brugen af moderne ledelsesværktøjer.

Om Strandmøllen:

Gas er ikke bare gas! Det ved vi på Strandmøllen, for vi har produceret og solgt gasser i over 100 år. Vores store kundebase spænder vidt og inkluderer stort set alle brancher, heriblandt metalindustrien, healthcare, fødevareindustrien, medicinalindustrien, forskning og uddannelse samt laboratorier. Strandmøllen er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed, der beskæftiger mere end 200 gode kolleger. I vores dagligdag har vi stort fokus på sikkerhed på arbejdspladsen samtidig med, at vi sætter en ære i, at vores kvalitetsprodukter leveres til rette tid.

Historisk har vi primært været på det danske marked, men de seneste ti år har vi udvidet aktiviteterne til også at omfatte Sverige og Tyskland. Med unik ekspertise og moderne produktionsanlæg er vi på Strandmøllen klar til fremtiden og klar til at fortsætte vores udvikling. Læs mere på www.strandmollen.dk.

Kontakt os                                                         

Ansættelsen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “Søg” knappen herover.

Annoncen rykkes automatisk frem på jobsitet hver fjerde uge. Henvendelserne behandles løbende og i fuld fortrolighed.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk