Senior Mechanical Design Engineer

Ønsker du at arbejde med konstruktion og design af maskinanlæg? Ønsker du at arbejde med projekter, som skal udvikles til kunder over hele verdenen? Ønsker du at være med til at udskifte plastemballage med emballager i bæredygtige materialer? Så kan den nyoprettede stilling som Senior Mechanical Design Engineer hos Hartmann Technology i Tønder være noget for dig.

Stillingen:

Som Senior Mechanical Design Engineer bliver du en del af et meget erfarent team bestående af maskin- og proces ingeniører og konstruktører, forme & værktøj konstruktører, el hardware konstruktører og software programmører.

Dine primære opgaver vil være:

Du vil få en central rolle i udviklingen af fremtidens anlæg til produktion af bæredygtig emballage gennem udviklings- og kundespecifikke projekter. Du vil komme til at arbejde med samspillet mellem maskiner, forme, værktøjer pumper, ventiler, varmesystemer, samt automatisering, styring og regulering heraf. Du vil således blive en bærende del af konstruktionsafdelingen i Hartmann Technology.

Faglige kvalifikationer:

Vi leder efter en person, som har indgående erfaring med design og udvikling af maskiner og anlæg, meget gerne indenfor procesanlæg. Du er sandsynligvis uddannet maskiningeniør og har indhentet bred erfaring indenfor proces/maskinindustri. Hvis du også har erfaring med design og udvikling af mekatroniske systemer, vil det være en stor fordel. I dag arbejder du med udviklings- eller konstruktions opgaver, men savner nye udfordringer, og savner især muligheden for at præge udviklingen af afdelingen og virksomheden generelt. Opsat i punktform kan det opsummeres til:

  • Solid erfaring med maskinkonstruktion, dimensionering og beregninger. Dit faglige niveau er højt, og evner at udføre og gennemskue komplekse beregninger
  • Erfaren og effektiv bruger af 2D/3D CAD-værktøjer, gerne Catia
  • Erfaring med teknisk dokumentation (der er kolleger i teamet, som primært arbejder med dokumentation, men det er fordel, at du har erfaring med området, og dermed har respekt for vigtigheden af det)
  • Særdeles gode kundskaber i engelsk i skrift og tale, da hovedparten af vores kunder befinder sig i udlandet

Personlige kvalifikationer:

Som person er du udadvendt, resultatorienteret, nysgerrig og ser teamarbejde som en god mulighed for at alle bliver bedre, og løsninger ligeså. Din nysgerrighed gør, at du helt naturligt fordyber dig i komplekse emner, når det kræves. Du er ambitiøs mht. løsninger og projekter, og det falder dig i den forbindelse helt naturligt at afprøve grænserne for, hvor innovative produkter og løsninger, det er muligt at konstruere. Sidst, men ikke mindst; du besidder evnen til at simplificere komplekse problemstillinger.

Du tilbydes:

Indtrædelse i en branche med høje forventninger til fremtidig vækst pga. udfasningen af plast i emballage. Ansættelse i en solid virksomhed som arbejder med en meget flad struktur og tilbyder den enkelte medarbejder stor frihed under ansvar. Drivkraften i dagligdagen er udvikling, produktion og salg af markedets bedste maskiner og anlæg til produktion af bæredygtig emballage. Som en central dimension får du hos Hartmann Technology en dagligdag i uformelt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at samarbejde og interagere med montage og test medarbejdere i direkte forlængelse af kontoret.

Om Hartmann Technology

Hartmann Technology i Tønder er det globale teknologicenter for Brødrene Hartmann A/S. Her udvikles maskiner, procesanlæg og hele produktionslinjer til støbning af æggebakker, både til egne fabrikker og til eksterne kunder på det globale marked. Brødrene Hartmann A/S oplever stor succes, og er en virksomhed i konstant udvikling med flere udfordrende projekter undervejs, hvor netop Hartmann Technology´s evne til at forsat at levere den rette innovation og løsninger til projekterne er afgørende for den fremtidige succes.

Hartmann Technology er markedsledende i verden på sit område og leverer størsteparten af de maskiner, der globalt bruges til æggebakkefremstilling.

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Peter Bjerring på telefon +45 23 277 287

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via ”Søg Stilling” knappen.

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk