Salgschef

Strategisk udvikling – ledelse – vækst

Brænder du for ledelse af dygtige medarbejdere, og trives du med at være en del af et team, der skaber stærke resultater? Og vil du gerne bruge dine kreative salgsevner til at skabe differentiering gennem samarbejder og løsninger, der skaber yderligere værdi for kunderne? Så vil rollen som salgschef i General Care teamet i Aarhus OneMed lige være noget for dig.

Du vil med reference til den adm. direktør lede et team på 5 kompetente medarbejdere, der sælger medico produkter til praktiserende læger, speciallæger, grossister, producerende virksomheder og retail. Du får en række samarbejdsrelationer internt, hvor der især er fokus på samarbejdet med kundeservice, product management samt indkøb. For at sikre det rette sortiment i markedstilbuddet, vil du endvidere have et tæt samarbejde med indkøb i Sverige samt en række udvalgte leverandører. Du supporterer dit team ved at skabe gode strategiske rammer og retning for deres arbejde, og ikke mindst, at sortimentet afspejler markedsbehovene.

Dine opgaver

  • Udarbejdelse af og opfølgning på budgetter og forecasts
  • Ledelse og udvikling af dit team – herunder fastsættelse af og opfølgning på individuelle salgsmål
  • Analyse af markedet og udvikling af nye koncepter og partnerskaber
  • Udarbejdelse og implementering af marketingaktiviteter, der skaber en effektiv lead-generering til salgsteamet
  • Sikre det rette sortiment i et tæt samarbejde med product managers
  • Afvikle salgsmøder, 1:1 samt deltage i koordinerende aktiviteter med virksomhedens øvrige salgschefer
  • Stakeholder management
  • Rapportering
  • Ledelse af udvalgte strategiske projekter med henblik på at udvikle General Cares samlede kundekoncept – herunder særligt fokus på udvikling af den digitale platform.

Du vil blive målt på din evne til at skabe gode resultater gennem implementeringen af en forankret strategiplan, der skaber solide rammer for den fortsatte vækst. Derudover vil et væsentligt succeskriterie være, at du har et solidt greb om den daglige drift af afdelingen med fokus på den konkrete salgsledelse og sikring af, at medarbejderne har de nødvendige værktøjer og rammer til at sikre fortsat vækst.

Din Profil
Du har mindst 3-5 års erfaring som leder af et effektivt og velfungerende salgsteam. Brancheerfaring er en fordel, men ikke et must. Det vigtigste er, at du har erfaring med salg til mindre, private virksomheder. Du er vant til at håndtere en salgsfunktion, hvor der er brug for kreativitet forankret i en solid forståelse for markedsmekanismer. Du har erfaring med at fungere i spændingsfeltet mellem salg, marketing, product management og indkøb, og er god til at skabe varige relationer til stakeholders på tværs af organisationen. Du har en stor lyst til at bidrage til væksten i et forholdsvist nyt forretningsområde, hvor der stadig er behov for en vis form for entreprenørskab. Det vil være relevant at have en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc., HD (A) eller lignende.

Du er udadvendt og socialt øvet, og er god til at skabe og udbygge personlige relationer med kunderne og leverandørerne, hvor du hele tiden viser forståelse og respekt for processerne. Du er strategisk tænkende og formår også at kommunikere dine mål og strategier til resten af organisationen. Du har en personlighed, der er målrettet og konkurrenceorienteret, og du er god til at opstille realistiske mål for organisationen. Du trives med forandringer og udvikling, som du gennemfører uformelt og med en god gennemslagskraft.

Hvorfor er jobbet attraktivt?
OneMed A/S er en del af en større koncern, der giver det danske selskab en god ballast til at udfordre de andre aktører på markedet. Koncernen har stærke ressourcer og ønsker en fortsat vækst på det danske marked. Organisationen er innovativ og har adgang til en stor produktportefølje – både af egne mærker og som distributør. Du får en høj grad af indflydelse på strategien i din afdeling, og har en god mulighed for at præge og udvikle organisationen. Lønpakken vil indeholde en attraktiv fast løn, bonus samt andre benefits der vil matche jobbet og dine kvalifikationer

Ansøgning og yderligere info
Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed er du velkommen til at kontakte Partner Henrik Smit på telefon +45 2215 2787

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv hurtigst muligt. For at søge skal du udfylde formularen via ”Søg Stilling” knappen.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk