Vær med til at udvikle Danmarks bedste uddannelser

NEXT Uddannelse København er Danmarks største uddannelsesinstitution for erhvervs- og gymnasiale -uddannelser, hvor godt 850 ansatte driver mere end 60 forskellige uddannelser på 12 adresser i hovedstadsområdet. Lige nu søger vi en uddannelsesleder, der kan navigere i spændingsfeltet mellem elever, virksomheder, skolens overordnede strategi og målsætning samt de faglige organisationer. Har du lyst til at tage del i udviklingen af fremtidens uddannelser og mod på at lede 20-25 medarbejdere fordelt på to lokationer? Så har vi jobbet til dig.

Drift, ledelse og udvikling af uddannelsesområdet Industri

Som uddannelsesleder får du ansvar for den daglige ledelse af en bred vifte af uddannelser på vores lokationer i Emdrup og Ishøj. Du bliver en del af ledelsesteamet i NEXT Industri, NEXT Medie og NEXT Skønhed, som består af fire uddannelsesledere inkl. dig og en uddannelsesdirektør, der bliver din nærmeste leder. Forventningen til dig er, at du som leder ser og fremmer potentialet hos dine medarbejdere, tager ansvar på tværs, understøtter samskabende processer og styrer den faglige og pædagogiske retning.

Dine daglige arbejdsopgaver omfatter:

  • Ledelse af egne uddannelsesområder, understøttelse af lærerteamets udvikling samt budgetansvar
  • Samarbejde med skolens øvrige uddannelsesledere og vicerektorer på tværs af hele skolen
  • Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, såsom lokale uddannelsesudvalg, faglige organisationer, Industriens Uddannelser, virksomheder samt andre skoler
  • Driften af et nyt og spændende multiværksted, som rummer nogle af industriuddannelsernes grundforløb, NEXT’s brobygningsforløb samt teknologifag, som vores gymnasier udbyder
  • Implementering af skolens strategi

NEXT Industri er en enhed, der har særligt fokus på Industri 4.0, robotteknologi, automation, additiv fremstilling, arbejdets organisation samt den generelle teknologiske udvikling inden for industrien.

Erfaren udviklingsorienteret offentlig sektor driftsleder

Du har en relevant videregående uddannelse, og stærk erfaring med ledelse af et driftsområde i offentligt regi – det kan være fra skoleområdet, Forsvaret, i kommunalt regi eller noget helt fjerde. Du har stærk erfaring med forandringsledelse og udviklingsprocesser og formår at skabe opbakning og engagement hos dine medarbejdere. Du er vant til at navigere inden for rammerne af et budget og har erfaring med at udvikle og implementere strategi.

For at få succes i rollen lægger vi vægt på, at du som leder:

  • Er tydelig i din ledelsesstil og kan sætte rammen for den pædagogiske udvikling og progression hos lærerne i en politisk styret organisation
  • Er samarbejdsorienteret og finder det naturligt at tage ansvar på tværs af afdelingerne, hvor du dels er åben omkring dit eget område, samtidig med at du engagerer dig i dine kollegers områder
  • Befinder dig godt med til tider hurtige beslutninger
  • Har humor og en sund respekt for andres kompetencer og holdninger
  • Er fleksibel og god til at opbygge og vedligeholde stærke relationer

Vi har fokus på uddannelse – også af dig. Vi vil sikre, at du bliver udviklet inden for ledelse, pædagogik og administration. Vi forventer til gengæld, at du er klar til at lægge dig i selen for at dygtiggøre dig som en del af din kontinuerlige udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuldtid, og du skal påregne skiftende arbejdssteder på tværs af Storkøbenhavn. Ansættelse og aflønning sker i henhold til cirkulære om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område. Lønniveau forhandles iht. cirkulæret.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 850 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.900 årselever en god uddannelse. I 2018 havde vi en omsætning på 680 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Ansøgning og kontakt

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest søndag den 29. november. Tiltrædelse forventes pr. 1. februar 2021. På denne rekruttering arbejder vi sammen med rekrutteringsvirksomheden Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed på ak@brinchpartners.dk eller på telefon 2970 2031. Vi ser frem til at høre fra dig.

Arne Kyed

Partner
+45 29 70 20 31
ak@brinchpartners.dk