Fortum Recycling & Waste A/S søger en leder til Forbrændingsafdelingen på det unikke anlæg i Nyborg

Recycling & Waste i Nyborg søger en dygtig og dedikeret leder til Forbrændingsafdelingen, der kan påtage sig det overordnede ansvar for driften af anlæggets tre roterovne. Afdelingen består af Forbrændingsteamet, Røggas-teamet og Team Restprodukt. Der er pt. 32 medarbejdere i afdelingen, som både består af maskinmestre, smede og timelønnede medarbejdere. Stillingen refererer til produktionsdirektøren, du bliver en del af ledergruppen i produktionen og deltager i fælles ad-hoc opgaver, der måtte komme derfra.

Forbrændingsafdelingen arbejder tæt sammen med de andre afdelinger i produktionen og er ansvarlige for den løbende drift og optimering/udvikling af anlægget i Nyborg, der består af tre roterovnsanlæg til forbrænding af farligt affald med kraftvarmeproduktion.

Ansvarsområde:

Din primære opgave er at lede og udvikle Forbrændingsafdelingen, og med sikkerhed som første prioritet levere en effektiv og optimeret drift (24/7/365) samt være med til at fremtidssikre anlægget gennem tiltag, der øger produktiviteten. Det er desuden vigtigt at kunne holde fokus på, at de økonomiske midler til driften anvendes optimalt og i overensstemmelse med aftalte budgetter. Forbrændingsafdelingen udgør desuden det interne beredskab på virksomheden, og lederen af Forbrændingsafdelingen er øverste beredskabsansvarlige på sitet i Nyborg, hvilket indebærer uddannelse, planlægning samt koordinering med myndigheder.

Herudover er det vigtigt at:

 • gå forrest når det gælder sikkerhed for medarbejdere og eksterne leverandører
 • gennemføre løbende optimeringer i samarbejde med teamet
 • sikre strukturerede arbejdsgange med udgangspunkt i virksomhedens systemer
 • sikre koordination og godt samarbejde med andre afdelinger
 • koordinere den daglige drift
 • sikre optimal økonomiplanlægning og overholdelse af budgetter
 • evne at optimere både planlægning og eksekvering af driften

 Dine Kvalifikationer:

 • uddannelsesmæssig baggrund som Ingeniør eller Maskinmester med 5+ års erfaring fra lignende job
 • erfaring med personaleledelse og erfaring fra samarbejde med lokale tillidsfolk
 • en fordel at have erfaring med procesanlæg
 • rutineret IT bruger med fokus på anvendelse af driftsplanlægning
 • gode engelskkundskaber er vigtige, da det faglige samarbejde på tværs af Recycling & Waste organisationen foregår på engelsk.

Dertil kommer at det er vigtigt, at du

 • er god til at kommunikere på tværs af afdelinger, og at du har en lyttende og positiv indstilling til kolleger og arbejdsopgaver
 • kan have mange bolde i luften samtidig med, at du har styr på de langvarige projekter
 • er proaktiv og tænker udvikling og forbedringer ind i det daglige arbejde

Vi kan tilbyde dig:

Et fagligt og personligt udviklende job i en spændende international virksomhed, hvor du vil få stor indflydelse på, hvordan driften af de tre roterovne skal udvikle sig i de kommende år. Du vil, udover opgaverne i DK, indgå i et samarbejde med nordiske kollegaer, hvor det primære fokus er at udveksle erfaringer, etablere best practices og vidensdele.

Det er et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed i udvikling. Vi har gode ansættelsesforhold og et godt arbejdsmiljø med kompetente, engagerede og hjælpsomme kolleger.

Fortum er en finskejet energi-koncern, som har ca. 9.000 ansatte globalt. Fortum Recycling & Waste A/S er en del af det nordiske forretningsområde ’Recycling&Waste’, der beskæftiger i alt ca. 700 medarbejdere – heraf ca. 180 i Danmark. Omsætningen i Danmark var i 2017 ca. 400 mio. kr.
Virksomheden har de bedste, tilgængelige teknikker for affald-til-energi (B.A.T.). Fortum Recycling&Waste skaber værdi for kunder og samfund via el, fjernvarme, olieprodukter, metaller og andre nyttige ressourcer. Sammen med sine kunder arbejder Fortum Recycling&Waste for en renere verden baseret på cirkulær økonomi. Kundernes miljøeffektivitet øges gennem omfattende services og totalløsninger, der håndterer, genanvender og slutbehandler kompliceret og farligt affald. Virksomheden skaber værdi for bl.a. fremstillings- og procesvirksomheder, den maritime industri (havne og offshore), universiteter, hospitaler, indsamlingsvirksomheder og værksteder.

Fortum Recycling&Waste har i Danmark en samlet behandlingskapacitet til farligt affald på ca. 300.000 tons. Anlæg, kontrolsystemer og services er certificerede efter standarderne ISO 9001 for kvalitetskontrol, ISO 14001 for miljøledelse og OHSAS 18001 for sikkerhed.” Fortum har modtageanlæg i Nyborg, Aarhus, Esbjerg og København.

Din ansøgning
Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Fortum, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen. Du kan læse mere om Fortum på fortum.dk.

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via “SØG” knappen herover.

Jens Christian Jensen

Partner
+45 2784 7405
jc@brinchpartners.dk