Til at understøtte vækst strategien søges der til hovedkontoret i Kolding en:

Teknisk projektleder, R&D

Om rollen:

Vi ønsker at forstærke vores R&D team med ansættelse af en teknisk projektleder, som er fagligt stærk, mestrer detaljen og har en stærk teknisk baggrund. Du får en nøglerolle i at planlægge, styre og internt præsentere ”dine” udviklingsprojekter Med reference til vores CTO bliver dine nøgleopgaver:

  • Styring og ledelse af et eller flere udviklingsprojekter. I R&D teamet er ansat en række meget kompetente specialister indenfor især termodynamik og el. Deres arbejde og input skal der holdes styr på – og du skal kunne afgøre, om deres forslag ”holder vand” set ud fra et teknisk perspektiv. Du formår at styre processen og give dine kolleger konstruktivt teknisk feed-back.
  • Planlægning og formidling – projektledelse kræver naturlige evner indenfor planlægning, men i denne rolle skal du udover planlægningen internt i R&D teamet, også holde andre stakeholders i GHS organisationen opdateret på udviklingen af projektet. Du er god til at formidle og formår at give en visuel opdatering, som både teknikere og ikke-teknikere kan forstå
  • Procesorientering – der er masser af kreative kræfter i teamet, og en af dine opgaver bliver at styre disse – og ikke mindst at sikre, at der sker fremdrift i projekterne og at vi kommer i mål med opgaver. Du formår at styre projekterne fremad – og ikke mindst at få dem afsluttet.
  • Dokumentation – vi ønsker ikke at opfinde ”den dybe tallerken” hver gang – så du sikrer, at udviklingen bliver dokumenteret. Du formår at fremtidssikre.
  • Teknisk udvikling – du skal selv være med til at udvikle. Du formår selv at komme med løsninger.

Din profil:

Vi søger en person, som har udviklet sig fra at være en dygtig specialist til at være lige så god eller endnu bedre i en generalist rolle, uden at have mistet hverken sin interesse eller indsigt i mulige tekniske løsninger. Vedkommende har gerne en baggrund som el-ingeniør og har erfaring fra en lignende stilling. Af konkrete kompetencer kunne det være rigtigt godt, hvis du har erfaring med og teknisk forståelse af:

  • Ledelse af tekniske produktudviklingsprojekter hvor el og mekanik indgår
  • Produkt- og/eller anlægsdesign, enten på baggrund af klare kundespecifikationer eller nyudvikling
  • Tegne- og dokumentations programmer
  • God kunde- og forretningsforståelse

Som person er du energisk, har et højt drive og en udpræget god situationsfornemmelse. Du er motiverende, vedholdende og ansvarsbevidst. Du motiveres af at se en idé blive til et færdigt produkt, og du er målrettet og fokuseret på at bringe kundens behov i centrum. Du trives med selvstændige opgaver, men du er en udpræget teamplayer og kan samarbejde på forskellige niveauer i organisationen.

Green Hydrogen har siden 2007 udviklet anlæg, der ved hjælp af elektrolyseteknologi kan udvinde brint til lagring af vedvarende energi. Green Hydrogen har et meget stort forretningspotentiale i den globale grønne omstilling og oplever en stor vækst. Green Hydrogen Systems er i dag ejet af bl.a. Nordic Alpha Partners.

Vil du være en vital del af en grøn virksomhed i stor vækst og være med til at opbygge en global serviceforretning?

Så send din ansøgning hurtigst muligt. Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og Green Hydrogen Systems, er du velkommen til at kontakte Partner Peter Bjerring på +45 23 277 287 eller læse mere på http://greenhydrogen.dk/

Vi ser meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV.

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk