Azure vokser – det gør Delegate også!

Jobbet

Derfor leder vi efter endnu en dygtig leder, som skal stå i spidsen for et af vores store teams af Azure teamleads og specialister i Virum

Delegate har gennem alle år været anerkendt af såvel kunder som Microsoft for sit høje faglige niveau på Microsofts teknologi og har modtaget flere udmærkelser fra Microsoft på dette.

Som Azure teamlead bliver du budget- og personale ansvarlig for en gruppe på 12 særdeles dygtige teamleads/konsulenter, som alle har mange års erfaring på Microsofts platforme.

Med et fundamentalt ønske fra virksomheden om at være et kompetencecenter med medarbejdere, der kan, vil og trives, vil du som teamlead have ansvaret for, at dine medarbejdere til stadighed udvikler og dygtiggør sig, samt at medarbejdertilfredsheden fastholdes på et højt niveau.

Tilsvarende på kundesiden skal der leveres løsninger af høj kvalitet med fokus på, at løsningerne faktisk tages i brug. Du vil udover at sikre dit teams belægning med opgaver, tillige være en aktiv del af teamet med egne opgaver.

Dine kvalifikationer

Du har forventeligt en relevant akademisk uddannelse, f.eks. MSc. eller tilsvarende. Du har en solid praktisk erfaring med udvikling og implementering af løsninger på Microsofts Azure eller tilsvarende erfaring fra anden platform.

Du har en stor interesse i at lede og motivere dine medarbejdere til succes og er en stærk kommunikator, såvel eksternt som internt, hvor du vil være (et af) medarbejdernes ”talerør” i ledelsen.

Du har en stor interesse i at arbejde i feltet mellem IT og forretning og er grundlæggende nysgerrig på kundernes forretning og udfordringer.

Som teamlead forventes du at være selvkørende, tage aktivt ansvar for dine medarbejdere, kunder og virksomhed, samt udfordrende ift. forbedringer og nye forretningsidéer.

Du skal kunne tale og skrive såvel engelsk som dansk. 

Vi tilbyder

  • Et miljø, hvor der er fokus på at skabe kreativitet og udvikling
  • En virksomhed, der er kåret som en af de bedste IT-virksomheder med meget tilfredse kunder
  • Høj professionalisme og stor faglig stolthed
  • En flad organisation med højt til loftet og masser af humor i dagligdagen
  • En virksomhed, hvor det er naturligt til stadighed at udfordre måden, vi arbejder på
  • Dygtige og entusiastiske kollegaer

Delegate er per september 2020 ejet af konsulentvirksomheden Broad Horizon. Delegate startede i  2006 og har hovedkontor i Virum. Delegate er ca. 120 medarbejdere og har udover kontoret i Virum kontorer i Århus og Ålborg.

Delegate har fra starten været en IT rådgivnings- og konsulentvirksomhed med fokus på løsninger baseret på Microsofts teknologier og leverer i dag en bred vifte af løsninger baseret på Dynamics365 & Power platformen, Microsoft 365 og Microsoft Azure.

Placering: Virum
Start: Hurtigst muligt

Vi samarbejder med Brinch & Partners, så hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakter du Susanne Holse på +45 2989 4900 eller sh@brinchpartners.dk.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” nedenfor hurtigst muligt.

Susanne Holse

Partner
+45 2989 4900
sh@brinchpartners.dk

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 31481595
jp@brinchpartners.dk