Vores kunde er en mellemstor og veletableret virksomhed i Østjylland – og til en ny rolle søger vi en:

E-Commerce Manager

Har du interesse i at få det samlede ansvar for den digitale platform, og bidrage til at udvikle og forankre den kommercielle betydning for løsningerne? Og har du lyst til at formidle stærke funktionelle og tekniske krav til udviklerne baseret på en grundig analyse? Så kunne rollen som E-Commerce manager hos vores kunde være en god mulighed for dig.

Du får det overordnede ansvar for at drive og udvikle de webbaserede applikationer i et tæt samarbejde med interne og eksterne partnere. Gennem en solid forståelse for forretningens behov, UX og Customer Journey Mapping, som du opnår gennem en funktionel analyse og brug af f.eks. Google Analytics, beskriver du ønskerne og kravene for udviklerne. Du leder herefter projekterne til en sikker eksekvering, hvor du undervejs får accept og indsigt fra dine stakeholders.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • System ejer – med fokus på udvikling og optimering af nuværende applikationer samt etablering af nye digitale løsninger
  • Samarbejde med eksterne leverandører
  • Identificere og optimere den digitale kunderejse for alle relevante segmenter med fokus på konverteringsoptimering og mersalg
  • Etablering af en digital/SoMe strategi samt eksekvering af handlingsplaner
  • CMS

Du vil blive målt på din evne til at sikre en god og velfungerende platform for de webbaserede applikationer der giver glade og tilfredse brugere – og samtidig øger kundernes brug af selvbetjening samt giver et øget salg.

Baggrund og erfaringer

Du sidder sikkert i en tilsvarende rolle i dag, og har arbejdet indenfor det digitale område i minimum 3-5 år. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. professionsbachelor i digital konceptudvikling eller e-handel, og har erfaring med at oversætte kommercielle krav og ønsker til en digital forretning der fungerer. Du har ikke nødvendigvis hard-core koder erfaring, men du har stor indsigt i UX, Customer Journey Mapping, CRO, Google Analytics, SEO samt design af smidige flows.  Du har erfaring med design af den digitale arkitektur samt hvordan man skaber rigtig content.

Som person vil du passe godt til rollen, hvis du har et stærkt overblik og drive, og har lysten til at tage ansvaret for at drive udviklingsprojekterne i den rigtige strategiske retning. Du er god til at skabe og vedligeholde dine personlige relationer, og er en vedholdende og god kommunikator. Du trives godt i et uformelt miljø, hvor der er fokus på at skabe fælles resultater.

Hvorfor er jobbet attraktivt?

Du får en høj grad af selvstændighed og indflydelse, og har mulighed for at præge den fremtidige udvikling af funktionen. Virksomheden er i god vækst, hvilket giver mange muligheder for at prøve dig selv af i en positiv virksomhed.

Lønpakken vil indeholde en attraktiv fast løn, bonus, pension samt andre benefits der vil matche jobbet og dine kvalifikationer.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Henrik Smit på +45 2215 2787. Vi arbejder ikke med en ansøgningsdeadline, og accepterer ansøgninger så længe rollen er slået op.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg” nedenfor hurtigst muligt.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henrik Smit

Partner
+45 2215 2787
hs@brinchpartners.dk