Vil du arbejde med de bedste?

Delegate er et IT-rådgivnings- og konsulenthus. Vores mantra er, at vi ikke behøver at være de største, så længe vi er de bedste. Vi har dog haft en kontinuerlig vækst siden opstarten i 2006 og vi leder derfor efter en dygtig Azure Architect/Lead Developer til vores kontor i Århus, som skal være en aktiv del af den fortsatte vækst.

Som Azure Architect/Lead Developer bliver du en del af et allerede etableret Azure team, hvor sparring og tæt samarbejde sikrer, at så vel du som dine kollegaer til stadighed lærer mere.

Du vil sammen med dygtige kollegaer samarbejde, rådgive og udfordre store og mellemstore danske virksomheder og organisationer.

Du kommer til at arbejde med custom development herunder integrationsprojekter, IoT løsninger og Big Data platforme, hvor nyeste cloud teknologier anvendes op mod kundens forretningsapplikationer og øvrige IT landskab.

Vi arbejder med værktøjer som Azure PaaS og Serverless og paletten spænder bla over Cosmos DB, Azure Kubernetes Service, Azure Functions, Azure DataBricks og Azure IoT Hub. Vi anvender Azure DevOps og har stor erfaring med CI/CD og automatisering generelt er hjerteblod.

Dine kvalifikationer

Grundlæggende skal du have lyst til

  • At gå op i at levere de rigtige løsninger til vores kunder
  • At arbejde sammen med kunder, som vil udfordres
  • At tage ansvar for, at vi sammen skaber en arbejdsplads, hvor du har lyst til at møde op, også på en vintermørk mandag morgen.

Du har forventeligt en relevant akademisk uddannelse, f.eks. MSc. eller tilsvarende. Du har en solid praktisk erfaring med design, udvikling og implementering af løsninger på Microsoft Azure.

Du har minimum 5-6 års erfaring med at udvikle større skalérbare løsninger på Azure og minimum 10 års erfaring med at bygge komplekse løsninger, der spænder over mange teknologier og platforme.

Du kan ikke bare designe arkitektur for løsninger på tværs af Azure og relevante kunde platforme, men også implementere dem.

Du står på et stærkt teknisk fundament (.Net, C#, TypeScript, SQL, Azure DevOps, CI/CD best practices, automateret test).

Det vil derudover være en fordel, hvis du har kendskab til dataværktøjer som Azure DataBricks og Data Factory

Du har et klart fagligt standpunkt og følger med i udviklingen på Azure platformen og kan pros & cons ved de forskellige services.

Du er vant til at arbejde med micro services arkitektur, event sourcing og generelt moderne cloud arkitektur.

Du er vant til at arbejde agilt fast forankret i et DevOps team.

Vi tilbyder

  • Et miljø, hvor der er fokus på at skabe kreativitet og udvikling
  • En virksomhed, der er kåret som en af de bedste IT-virksomheder med meget tilfredse kunder
  • Høj professionalisme og stor faglig stolthed
  • En flad organisation med højt til loftet og masser af humor i dagligdagen
  • En virksomhed, hvor det er naturligt til stadighed at udfordre måden, vi arbejder på
  • Dygtige og entusiastiske kollegaer

Delegate er per september 2020 ejet af konsulentvirksomheden Broad Horizon. Delegate startede i  2006 og har hovedkontor i Sorgenfri. Delegate er ca. 120 medarbejdere og har udover kontoret i Sorgenfri kontorer i Århus og Ålborg.

Delegate har fra starten været en IT rådgivnings- og konsulentvirksomhed med fokus på løsninger baseret på Microsofts teknologier og leverer i dag en bred vifte af løsninger baseret på Dynamics365 & Power platformen, Microsoft 365 og Microsoft Azure.

Placering: Aarhus
Start: Hurtigst muligt

Vi samarbejder med Brinch & Partners, så hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakter du Susanne Holse på +45 2989 4900 eller sh@brinchpartners.dk.

Hvis dette er det rigtige næste skridt i din karriere, skal du trykke på ”Søg Stilling” nedenfor hurtigst muligt.

Susanne Holse

Partner
+45 2989 4900
sh@brinchpartners.dk

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 31481595
jp@brinchpartners.dk