CFO til grøn vækstvirksomhed med stort potentiale 

Vær med til at tage en ung, dynamisk og voksende virksomhed til det næste niveau

Virksomheden leverer produkter til industrien – produkter som har nogle åbenlyse fordele i forhold til konkurrerende løsninger. Virksomheden besidder et meget stort potentiale, nationalt såvel som internationalt, og har behov for en strømlining af såvel økonomifunktionen som dele af resten af virksomheden. Har du en baggrund som revisor koblet med nogle års erfaring som CFO, økonomidirektør eller lign. fra industrien og har du hvad der skal til for at være med til at løfte en ”startup virksomhed” til etableret industrivirksomhed så har vi muligheden for dig.

Stor bredde i arbejdsopgaver – fra bogføring til virksomhedsstrategi

Virksomheden er kendetegnet ved, at den bobler af entreprenørånd samt lyst, kreativitet og drive til at skabe massiv vækst nationalt såvel som i udlandet. Virksomheden har oplevet stærk vækst hvor systemer og processer ikke helt har kunnet følge med virksomhedens udvikling. Én af de store udfordringer er, at få helt styr på struktur og processer samtidig med, at virksomheden fortsætter sin flotte vækstkurve. Dit overordnede ansvar bliver, i tæt samarbejde med den øvrige direktion, at udvikle virksomheden, i CFO-mæssigt perspektiv, til at være en strømlinet, effektiv og slagkraftig industrivirksomhed, som indfrier sit fulde potentiale. Dine ansvarsområder dækker:

 • Udvikling og opbygning af en moderne og effektiv økonomifunktion:
 • Udarbejdelse af regnskab og bogholderi i tæt samarbejde med bogholder – dvs. deltage i alt fra den daglige bogføring til kontakt til revisor
 • Ansvar for måneds-, kvartals- og årsregnskab
 • Løbende rapportering til direktion og bestyrelse
 • Udvikling af effektive processer og struktur i økonomifunktionen, som understøtter virksomheden i den videre udvikling
 • At sikre optimal systemmæssig understøttelse
 • Forskellige ad hoc-opgaver, herunder udarbejdelse af likviditetsforecast, profitabilitetsanalyser etc.
 • At sikre at virksomhedens IT er struktureret og organiseret bedst muligt i forhold til virksomhedens behov
 • Generel forretningsudvikling, herunder hvordan man kommer ind på forskellige markeder i og uden for EU
 • Være en del af ledergruppen og bidrage til den generelle udvikling af virksomheden – herunder proces og struktur på tværs af backoffice, det operationelle og salg

Som CFO bliver du leder for en bogholder og du refererer til den administrerende direktør. Du vil opleve en stærkt afvekslende dagligdag i et ambitiøst miljø med flad organisationsstruktur, hvor dine idéer til udvikling af forretningen vil blive lyttet til. Jobbet er beliggende i Storkøbenhavn.

Revisor med erfaring fra industrien

Du har formodentlig en baggrund som cand.merc.aud. med 3-5 års erfaring fra en revisionsvirksomhed, hvor du har revideret små og mellemstore virksomheder / lagerførende virksomheder. Alternativt kan din uddannelsesmæssige baggrund være cand.merc.fir., cand.oecon., MSc Economics eller lignende. Herudover er det afgørende, at du har mindst 3-5 års erfaring som økonomichef, økonomidirektør, CFO eller lignende fra industrien, hvor du har været vant til at drive et bredt udsnit af arbejdsopgaver fra at lave bogføring, udvikle virksomhedens strategi i samarbejde med direktion og bestyrelse og en give en hjælpende hånd med praktiske opgaver, når det kræves.

Desuden kan du nikke genkendende til at du:

 • Kan skabe klar retning og ambition for økonomifunktionen i overensstemmelse med virksomhedens strategi
 • Har en analytisk, struktureret og metodisk tilgang til dit arbejde
 • Har lysten, drivet og gennemslagskraften til at sætte dit tydelige aftryk på en virksomhed med stort potentiale
 • Trives i en virksomhed under transformation, hvor folk løfter i flok, og hvor situationen ændrer sig på kort tid

Ansøgning og kontakt

Denne rekruttering foretages i samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed. Vi vurderer løbende kandidater så send gerne dit CV hurtigst muligt. Du er velkommen til at sende en ansøgning, men det er ikke et krav.

Søg stillingen ved at trykke på linket nedenfor.

Arne Kyed

Partner
+45 2970 2031
ak@brinchpartners.dk