Zenegy har også en ambitiøs vækststrategi i Danmark og til at understøtte den igangværende vækst søger Zenegy to talentfulde og passionerede Account Managers til deres team i Hørsholm.

Account Managers

Kan du sælge fremtidens lønsystem?

Hvorfor Zenegy?

Som Account Manager bliver du en del af en unik og anderledes startup og du vil være med til at drive og optimere salget af virksomhedens innovative løsninger. Da Zenegy er en startup i kraftig vækst og klar til det næste niveau, vil du som Account Manager få en vigtig rolle i at skulle være med til eksekveringen af den fremtidige salgsstrategi. I rollen som Account Manager bliver du en del af et professionelt og super engageret team, med erfarne sælgere omkring dig i en startup virksomhed som vægter kulturen og fællesskabet højt.

Dit ansvar:

I tæt samarbejde med Salgschefen bliver du en aktiv del af den fremtidige vækst med fokus på løsningssalg til B2B segmentet. Dette vil bl.a. indebære:

  • Ansvar for salg til et segment af kunder med 1-50 medarbejdere.
  • Identificere nye salgsleads, vha. inhouse og eksterne samarbejdspartnere.
  • Skabe den første kontakt til nye kunder.
  • Salg via online/fysiske demos af systemet.
  • Outbound call til potentielle kunder som henvender sig og som har signed up.
  • Velkomstkald til nye kunder

Om dig:

Du har formentligt erfaring med salg fra enten start-up verdenen eller salg af IT-løsninger til SMB-segmentet, hvor du har vist at du har drive, og evner at skabe interesse og lukke salget. Alternativt kan du også have færdiggjort et relevant studie, haft et relevant studiejob med telefonsalg og ønsker en karriere inden for salg. Du har flair og interesse for IT og du er udadvendt og evner at formidle og kommunikere med folk på flere niveauer. Som person trives du i en vækstvirksomhed, kender værdien af at være fleksibel, og du elsker kontakten med kunder og at lukke salget.

Ansøgning:

Zenegy indkalder og afholder interviews løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen.

Zenegy er en dynamisk og hurtigt vækstende SaaS virksomhed, som for nyligt har etableret et større partnerskab med Danske Bank, og i takt med denne udvikling søger de nu ud over de danske grænser til bl.a. Norge, Sverige og Schweiz.

Siden 2017 har Zenegy arbejdet mod at bane vejen for en helt ny generation af løn og HR- software. Zenegys software gør op med det klassiske løn setup, og bevæger sig i stedet på en åben platform af innovation, integration og brugervenlighed. Med Zenegys HR-løsninger skabes sammenhæng mellem løn og HR i virksomheden og arbejdsgangene optimeres ved at samle begge funktioner i ét system.

Placering: Hørsholm
Start: Hurtigst muligt

Zenegy samarbejder med Brinch & Partner på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Zenegy, er du velkommen til at kontakte Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark. Du kan læse mere om Zenegy på www.zenegy.dk.

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 31481595
jp@brinchpartners.dk