Zenegy har en ambitiøs vækststrategi og til at understøtte den igangværende vækst søger Zenegy en talentfuld og passioneret kollega til Customer Success teamet i Hørsholm.

Customer Success Assistant

Kan du onboarde kunder i fremtidens HR- og lønsystem?

Hvorfor Zenegy?

Som Customer Success Assistant bliver du en del af en unik og anderledes startup og du vil være med til at drive og optimere salget af virksomhedens innovative løsninger. Da Zenegy er en startup i kraftig vækst og klar til det næste niveau, vil du som Customer Success Assistant få en spændende rolle i at skulle være med til at onboarde nye kunder. I rollen som Customer Success Assistant bliver du en del af et professionelt og super engageret team, med erfarne kollegaer omkring dig i en startup virksomhed som vægter kulturen og fællesskabet højt.

Dit ansvar:

I tæt samarbejde med salgsafdelingen bliver du en aktiv del af at sikre at nye kunder kommer rigtig ind i systemet. Dette vil bl.a. indebære:

  • Onboarding af nye kunder
  • Oprettelse af selskaber herunder uploading af data
  • Deltagelse i opstarts- og evalueringsmøder
  • Deltagelse i intromøder/demo af Zenegy
  • Udarbejdelse af onboarding materiale
  • Ad-hoc projekter bl.a. opdatering af Zenegy Videnscenter, FAQ, beskrivelse af hjælpetekster, support videoer etc.

Om dig:

Du har formodentlig en uddannelse som indebærer fokus på og analyse af tal, hvor du har vist at du har drive, og evner at skabe et godt overblik, kan kommunikere og forstår værdien af god kundeservice. Du har flair og interesse for IT og du er udadvendt og evner at formidle og kommunikere med folk på flere niveauer. Som person trives du i en vækstvirksomhed, kender værdien af at være fleksibel, og du elsker kontakten med kunder og at yde en god service.

Ansøgning:

Zenegy indkalder og afholder interviews løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt via ”Søg Stilling” knappen.

Zenegy er en dynamisk og hurtigt vækstende SaaS virksomhed, som for nyligt har etableret et større partnerskab med Danske Bank, og i takt med denne udvikling søger de nu ud over de danske grænser til bl.a. Norge, Sverige og Schweiz.

Siden 2017 har Zenegy arbejdet mod at bane vejen for en helt ny generation af løn og HR- software. Zenegys software gør op med det klassiske løn setup, og bevæger sig i stedet på en åben platform af innovation, integration og brugervenlighed. Med Zenegys HR-løsninger skabes sammenhæng mellem løn og HR i virksomheden og arbejdsgangene optimeres ved at samle begge funktioner i ét system.

Placering: Hørsholm
Start: Hurtigst muligt

Zenegy samarbejder med Brinch & Partner på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedr. stillingen eller Zenegy, er du velkommen til at kontakte Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark. Du kan læse mere om Zenegy på www.zenegy.dk.

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 31481595
jp@brinchpartners.dk