Local Operation Controller i Flügger

Er du analytisk, struktureret og ambitiøs? Har du et drive og en åbenhed som hjælper dig til at være dialogskabende og opsøgende? Tør du udfordre og foreslå forbedringsområder? Kort sagt, vil du være Flüggers nye Local Operation Controller? Så læs endelig videre.

Som Local Operation Controller i Flügger vil du blive en del af FP&A teamet, der dækker Operations, Commercial og Group. Det vil være dig, der supporterer vores lederteam på vores site i Kolding og er deres daglige analytiske sparringspartner. Du vil få en stor berøringsflade med hele organisation, men især indenfor gruppefunktionerne HR, Legal, Finans, IT og Procurement. Du refererer til Senior Finance Business Partner.

I din nye rolle som Local Operation Controller vil du få mulighed for, at få indblik i alle dele af vores komplekse forretningsmodel. Det er derfor også vigtig, at du har en naturlig nysgerrighed og en vilje til at lære vores kompleksitet at kende. Samtidig er det vigtigt, at du kan og tør se mulighederne i, at vi har hele værdikæden og et vidt forgrenet distributionsnet.

Tag del i rejsen

At arbejde med strategi, ledelsesrapportering samt sparring med gruppefunktionerne kræver både en solid forretningsmæssig og finansiel forståelse. Nogle af dine første opgaver, som Local Operations Controller, vil være at supportere vores Footprint-projekt samt drive vores cost out program.

Dine arbejdsopgaver vil herudover indebære at:

 • Strategisk, taktisk og operationel business controlling
 • Sikre at der er business cases til rådighed i relation til væsentlige finansielle og økonomiske beslutninger
 • Agere Projektleder på vores lokale cost out-program
 • Være ansvarlig for finansiel del af strategiplanen
 • Sikre at månedlige rapporter bliver udført i høj kvalitet og til tiden
 • Drive budgetprocessen i samarbejde med resten af FP&A teamet
 • Supportere gruppefunktionerne med rapporter, analyser, forecasts og ad hoc anbefalinger
 • Supportere standard cost-processen til budgettet
 • Supportere CFO med ad hoc analyser og anbefalinger

Vi forventer

Du har indgående erfaring med business controlling og gerne erfaring fra en kompleks international virksomhed. Du er en analytisk tænkende controller med en solid forståelse for håndtering af finansopgaver for en koncernfunktion. Du evner at udarbejde præsentationer af høj kvalitet. Du ved hvor vigtigt det er, at bygge gode relationer til dine primære stakeholders, og har et udadvendt væsen som skaber resultater gennem dialog og teamwork.

Derudover er det vigtigt, at du har:

 • Minimum 5 års erfaring, et personligt drive og en målrettet og proaktiv forretningsorienteret tilgang
 • En relevant videregående uddannelse såsom Cand.merc. eller en HD koblet med solid praktisk erfaring
 • Erfaring med at drive og følge op på projekter
 • Gode kommunikationsevner, verbalt og skriftligt på dansk og engelsk og kan præsentere og formidle komplekse problemstillinger på en professionel og let tilgængelig måde
 • Erfaring med databehandling i Excel, Microsoft Dynamics AX samt eventuelt BI værktøjer (PowerBI og BPC)

Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på over 1,8 mia. Kr. og ca. 1500 ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Island, Polen og Kina. Cirka 510 af disse arbejder i Danmark. Vores job er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

Lokation: Kolding
Start: ASAP

Ansøgning

Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og Flügger, er du velkommen til at kontakte Partner Mia Svantemann Ramskov.

Vi ser meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via ”Søg” knappen herunder.

Mia Svantemann Ramskov

Partner
+45 2426 6670
ms@brinchpartners.dk