Til at understøtte deres forsatte vækst søges nu en:

Market Coordinator

Er du god til at formidle? Ønsker du at deltage direkte i Danmarks grønne energiomstilling ved at sikre den bedst mulige afsætning af elproduktionen for vores ejere af mere end 3.000 danske vindmøller? Så har vi brug for dig som vores nye Market Coordinator.

Vi tilbyder:

Du vil blive en del af Vindenergi Danmarks markedsteam, som har ansvaret for de handelsrelaterede opgaver i Vindenergi Danmark. I rollen som Market Coordinator vil du blive den primært ansvarlige for indgående opkald fra vores kunder, assistere dem i handel og markedsrelaterede spørgsmål, samt være garant for at udgående skriftligt materiale er af den højeste kvalitet. Rollen inkluderer strukturering af det administrative flow mellem Vindenergi Danmark og kunderne. I rollen som Market Coordinator vil du opnå erfaring på et højt kommercielt niveau via et tæt samarbejde med et kompetent og specialiseret team.

Dine arbejdsopgaver vil være:

Dit fokusområde vil være vores kunder, som har behov for rådgivning mht. salg af el-produktionen fra deres vindmøller vha. udførlig daglig vejledning på mail og telefonopkald og ved behov guide kunderne igennem vores online selvbetjeningsmodul. Det er ikke et krav, at du på nuværende tidspunkt kender til råvarepriser, el-markedet eller handel – men det skal du have lyst til.

Opsummerende vil du være ansvarlig for:

  • Rådgivning/guidning af kunder ved gennemførsel af handler
  • Vedligeholdelse af kunde- og vindmølle-database
  • Udtræk og videregivelse af data fra markedsteamet
  • Et skarpt kommunikativt øje ifm. nyhedsbreve og årsrapporter
  • Myndighedshåndtering og indberetning
  • Vedligeholdelse ift. eksterne databaser, eks. CVR, m.fl.
  • Ad-hoc opgaver

Din profil:

Du er til sommer nyuddannet eller har arbejdet i et par år og har en uddannelsesmæssig baggrund som bachelor, kandidat, HD eller en anden type uddannelse indenfor marketing, kommunikation eller økonomi. Du har effektive kommunikationsevner, er en stærk formidler og kan forstå komplekse problemstillinger, som giver dig en base for at kunne give god service til vores kunder. IT-systemer og datahåndtering falder dig naturligt. Du har styr på MS Excel, og har muligvis kendskab til BI og/eller andre databaseværktøjer. Som person er du struktureret, ansvarsfuld (sikrer afslutning på opgaverne), og generelt trives du med udvikling, herunder optimeringsopgaver.

Derudover kan du læse mere på www.vindenergi.dk

Vindenergi Danmark er et andelsselskab for ejere af vindmøller og er Danmarks største elhandels-selskab for vedvarende energi. Som uafhængigt elhandelsselskab arbejder Vindenergi Danmark for, at deres andelshavere får den bedst mulige afregning af den energi, der produceres på deres vind-møller. Vindmøllerne hos Vindenergi Danmark producerer årligt 18% af al den strøm, der forbruges i Danmark. Vindenergi Danmark omsatte i 2019 for 1.6 milliarder kr. 

Vil du være med til at deltage direkte i Danmarks grønne omstilling?

Så send din ansøgning snarest muligt. Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og Vindenergi Danmark Amba, er du velkommen til at kontakte Partner Peter Bjerring på +45 23 277 287 eller Researcher Simone Stone Møller på +45 5366 6131.

Vi ser meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest via ”søg stilling” knappen herunder.

Peter Bjerring

Partner
+45 23 277 287
pb@brinchpartners.dk

Simone Møller

Researcher
+45 5366 6131
sm@brinchpartners.dk