Mestrer du at accelerere udviklingen i Danmarks stærkeste portefølje af tech startups i pre-seed stadiet, og kan du gøre det i samspil med et team, der brænder for at skabe et stærkt økosystem for nye iværksætter talenter? Så kan du måske udfylde skoene som PreSeed Ventures nye:

Investment Manager 

Med fokus på

Portfolio management – Dealmaking – Exits – M&As – Værdiskabende bestyrelsesarbejde 

PreSeed Ventures spotter, finansierer og støtter de mest lysende iværksætter-talenter i Danmark, og står skulder-ved-skulder med dem i de første risikofyldte år af startup-rejsen. Gennem næsten 20 års pionerende early stage investeringer har vi haft fornøjelsen af at skabe en launchpad for startups som Trustpilot, Vivino, Templafy og Lunar.

I de første stadier, hvor udfordringerne er mange, teamet lille og ressourcerne få for iværksættere, er det afgørende at vi som early stage investor at stå klar med fintunet strategisk og operationel support til dem. Efter at have hjulpet mere end 400 exceptionelle iværksættere, kender vi rejsen og kan hjælpe vores porteføljeselskaber med at undgå de største faldgruber og komme hurtigere til top på vejen mod succes.

Med en strategisk transformation af PreSeed Ventures brand, lanceringen af Startup skolen PreSeed Academy og en ny fond på vej, har vi brug for et ekstra sæt hænder til lige netop at skabe vital værdi for vores porteføljeselskaber og løfte dem videre på deres fundingrejse. Ikke et hvilket som helst sæt hænder, men et der på en visionær Investment Manager, der har blik for værdiskabende portfolio management og kan udfylde en helt afgørende rolle for udvikling og exits i vores portefølje af morgendagens vækstvirksomheder.

Det er et job, hvor ingen dage er ens, så hvis man får nervøse trækninger af det, er vi ikke et godt match. Det er det til gengæld, hvis man springer ud af sengen hver morgen, ved tanken om at arbejde med:

 • Portfolio Management
  • Udvikle og supportere din egen portefølje af startups bl.a. igennem bestyrelsesarbejde
  • Validere og tage lead på opfølgende investeringer
  • Følge, og rapportere på selskabernes vækst bl.a. gennem analyse af key metrics og aftalte KPIer
  • Stakeholder management
  • Opdyrke et stærkt netværk af syndikeringspartnere i det Danske og Europæiske startup miljø
  • Identificere og forhandle muligheder for exits, secondary sales og lignende
 • Investor operations
  • Drive governance og interne beslutningsprocesser
  • Deltage i investeringsmøder og -aktiviteter med vores team
  • Være med til kontinuerligt at optimere vores interne processer og identificere muligheder for at fintune vores setup

Hvis du også ved hvordan man åbner en flaske vin fredag eftermiddag og har et par frokost-jokes på lager, vil det kun være et plus.

M&A-erfaring kombineret med interesse for startups og venture kapital

Der er flere indgangsvinkler til denne stilling, og din profil kan derfor variere meget, men vi vil lægge vægt på, at du i forvejen har:

 • En relevant uddannelsesmæssig baggrund, eksempelvis indenfor økonomi eller jura
 • En naturlig evne til at bygge relationer til mange typer af mennesker og stærke netværksegenskaber
 • Forståelse for startups og deres vækstrejse
 • Indgående kendskab til værdiansættelse af virksomheder
 • Nogle års erfaring med M&A-transaktioner enten på køber/sælger-siden eller som rådgiver
 • Et stærkt netværk i eller omkring M&A verdenen
 • Solide administrative egenskaber og følger enhver opgave helt til dørs
 • En systematisk og procesorienteret tilgang til projekter og evner at drive dem i tæt samarbejde med kollegaer og ledelse
 • Et naturligt og ubesværet sprog både på dansk og engelsk og både i skrift og tale.

Du får en unik mulighed for at arbejde i et dynamisk miljø med fokus på nye teknologier, disruptive forretningsmodeller og vækstvirksomheder, der tegner linjerne for fremtiden. Da PreSeed Ventures, som nævnt, har foretaget markante strategiske forandringer, flyver du direkte ind i en nyoprettet stilling, hvor der er stor mulighed for at præge dit område, men du starter ikke på bar bund. I ryggen har du et visionært team med dybdegående erfaring fra VC-miljøet, som har forfinet deres systematiske arbejde med tech startups gennem mange år.

Stillingen er en fuldtidsstilling med base på vores kontor i Lyngby. Dog vil der være mange møder ude af huset, plads til at arbejde hjemme og stor individuel fleksibilitet, men du bliver ikke ladt i stikken. Mandage og fredage er hele teamet typisk på kontoret til fælles investmentmøder. Løn og vilkår forhandles med udgangspunkt i erfaring og kompetencer.

Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed, er du velkommen til at kontakte Head of Research Joachim Bybjerg Præstmark eller Partner Martin Bo Sørensen.

Alternativt kan du læse mere på http://preseedventures.dk/

PreSeed Ventures har i næsten 20 år investeret risikovillig kapital, udviklet talentfulde iværksættere og hjulpet dem med at realisere deres drømme. Med deres fintunede systematik til at uddanne, udvælge og udvikle lovende startups har de givet luft under vingerne til danske vækstselskaber som Lunar Way, Vivino og Trustpilot. Og med startupskolen PreSeed Academy uddanner de sammen med de mange erfarne iværksættere fra deres portefølje fremtidens generationer til skabe de næste danske startup-eventyr.

Placering: Kongens Lyngby
Start: Hurtigst muligt

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende. For at søge skal du udfylde formularen via Søg Stilling knappen nedenfor.

Alle forespørgsler og ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Martin Bo Sørensen

Partner
+4527847406
mbs@brinchpartners.dk

Joachim Præstmark

Head of Research
+45 31481595
jp@brinchpartners.dk