Udlejningsdirektør til grøn vækstvirksomhed inden for byggeindustrien

Vær med til at tage ung, dynamisk og voksende virksomhed til det næste niveau

Lokation: Storkøbenhavn

Virksomheden leverer produkter til byggeindustrien – produkter som har nogle åbenlyse fordele ift. konkurrerende løsninger. Virksomheden har en solid markedsposition og er klar til at professionalisere deres udlejningsforretning yderligere. Har du en baggrund som projektleder med salgsansvar inden for byggeriet, er du klar til en fantastisk rejse, hvor virksomheden vil udvikle sig betydeligt, har du et udpræget drive og entreprenør-gen, kan du sælge og sætter du en ære i at udføre service der overgår kundens forventninger, så finder du ikke bedre mulighed end denne.

Udlejningsdirektør

Virksomheden er kendetegnet ved at den bobler af entreprenørånd samt lyst, kreativitet og drive til at skabe massiv vækst. Virksomheden udlejer og sælger produkter til byggeriet. Kunderne er fortrinsvist entreprenører og tømrermestre. Du bliver ansvarlig for at lede et team på 10-12 ansatte. Dine daglige arbejdsopgaver består i at:

 • Sikre at medarbejderne leverer et meget højt kvalitetsniveau i deres arbejde og ift. håndtering af kunder på byggepladserne for at cementere virksomhedens ry som en absolut troværdig og værdiskabende samarbejdspartner
 • Lede og udvikle medarbejderne samt sikre struktur og proces i den operationelle drift af afdelingen
 • Tage en stærk aktiv rolle på selve byggepladserne med henblik på at sikre:
  • Mersalg – det forventes, at du og dit team skaber et væsentligt mersalg på igangværende projekter
  • Kvalitet, opfølgning og en førsteklasses kundeoplevelse
 • Sikre stærk projektøkonomi og at kunderne bliver faktureret korrekt og til tiden
 • Blive en del af ledergruppen og tage del i den generelle udvikling af virksomheden

Du refererer til den administrerende direktør, og du vil som udlejningsdirektør opleve en stærkt afvekslende dagligdag i et ambitiøst miljø med flad organisationsstruktur, hvor dine ideer til udvikling af forretningen vil blive lyttet til. Du vil arbejde tæt sammen med salgsdirektøren, som har ansvar for at udvikle det danske marked.

Projektleder fra byggeriet som vil være med til at skabe en vækstsucces

Du har en solid baggrund som projektleder fra byggeriet, hvor du har stærke dokumenterede resultater med at drive og lede projekter samt (mer)salg. De projekter du leder er kendetegnet ved en stærk projektøkonomi, sikker gennemførelse til tiden og til kundens store tilfredshed. Du kender til kultur og jargon på danske byggepladser, og du har et stærkt netværk inden for branchen. Desuden kan du nikke genkendende til at du:

 • Som leder er kendetegnet ved at dine medarbejdere kender deres roller og ansvar, du evner at skabe engagement og ejerskab og dine medarbejdere ved hvilke forventninger der er til dem, og hvordan de performer.
 • Er klar til at arbejde med standardprocesser for salg og kundehåndtering.
 • Skaber en klar retning og ambition for den funktion du leder i overensstemmelse med virksomhedens strategi, hvilket dine medarbejdere køber ind på og bliver ambassadører for.
 • Er talstærk og evner at beregne projektøkonomi.
 • Har en analytisk, struturet og metodisk tilgang til dit arbejde.
 • Har lysten, drivet og gennemslagskraften til at sætte dit tydelige aftryk på en virksomhed med stort potentiale.
 • Trives i en virksomhed under stærk transformation, hvor folk løfter i flok og hvor situationen ændrer sig på kort tid.

For den rette person vil der være meget gode udviklingsmuligheder i virksomheden.

Ansøgning og kontakt

Denne rekruttering varetages af rekrutteringsvirksomheden Brinch & Partners. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Arne Kyed på 2970 2031 eller ak@brinchpartners.dk. Vi vurderer løbende kandidater så send gerne dit CV hurtigst muligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Kontakt:
Partner Arne Kyed
Telefon: +45 2970 2031
E-mail: ak@brinchpartners.dk