De søger nu et nyt talent til deres stærke Asset Management Team som brænder for ejendomsudvikling.

Asset Manager

Talentfuld Cand. Merc. med kendskab til investeringsteori og lysten til at blive en del af Kerebys ambitiøse Asset Management Team

Udvikling af investeringsejendomme – fra business case til ejendommen er fuldt implementeret i porteføljen
Med reference til Head of Asset Management bliver du en del af et stærkt og engageret team af erfarne Asset Managers, som gennem viden og sparring står for den overordnede udvikling af Kerebys ejendomsportefølje på 10 mia. herunder den planlagte strategi/business case, der er lagt i forbindelse med erhvervelsen af ejendommene.

Arbejdet indbefatter udarbejdelse og videreudvikling af businessplaner på ejendommene. Herfra arbejdes der, afhængig af ejendommens udviklingspotentiale, med både driftsoptimering, energitiltag og istandsættelse samt eventuelle tagboligprojekter. Dette sker i tæt samarbejde med de forskellige interne afdelinger.

Derudover er der også løbende kontakt og forhandling med eksterne rådgivere og leverandører, ligesom der også på erhvervslejemål (fra kontor til butikker) arbejdes med udlejning og optimering – i visse tilfælde også i samarbejde med eksterne ejendomsmæglere. Asset Management forestår løbende rapportering internt, så der er et klart overblik over, hvor langt man er i eksekveringen af businessplanerne på de enkelte ejendomme.

Nyuddannet Cand. Merc. med solid forståelse for investeringsteori og lysten til at lære om udvikling og optimering af ejendomme
Du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund fra CBS eller lignende med et økonomisk fokus, kombineret med 2-4 års erfaring hvor du har arbejdet med investering, gerne med fokus på investering i og udvikling af ejendomme, men dette er ikke et krav. Du kan identificere, evaluere og eksekvere investeringsmuligheder og forretningsplaner, herunder formulere og implementere værdiskabende tiltag. Du er vant til at forstå de bagvedliggende tal, er stærk i Excel og evner at prioritere og omsætte tallene til konkrete planer, der udnytter ejendommenes fulde potentiale, med fokus på både beboere og business case.

Derudover er du resultatorienteret og en stærk projektleder, der naturligt tager ansvaret og altid har overblikket. Som person er du detaljeorienteret, du har styr på dine tal, og du forstår den grundlæggende forretning og kan bygge solide business cases på baggrund af disse. Du er vant til at kommunikere med en bred vifte af interne og eksterne kontakter på mange forskellige niveauer og er konsensussøgende i din tilgang til forretning. Koncernsproget er engelsk, og vi forventer, at du har stærke kommunikationsevner både i skrift og tale på såvel dansk som engelsk.

Bliv en del af Kereby
Kereby har kontor i Københavns Nordhavn med god plads til vores ca. 100 medarbejdere, og her kommer du til at arbejde tæt sammen med dine nye kollegaer i Asset Management-teamet. Derudover får du engagerede kollegaer fordelt på Facility Management, Property Management, Finance, Development, Marketing, Legal, Fund Management og Acquisition. Du får et ansvarsfuldt, udviklende og udfordrende job i en spændende organisation, hvor der er gode karrieremuligheder, og hvor man sætter krav til hinanden, overholder deadlines og alle gør en ekstra indsats, når opgaven kræver dette.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Kereby

Kereby arbejder fokuseret og selektivt med investering, udvikling og drift af klassiske ejendomme i Indre By. Kereby forvalter i dag ca. 180 ejendomme fordelt på ca. 300.000 kvm.

Start: Hurtigst muligt

Location: København

Ansøgning:

På denne opgave samarbejder Kereby med Brinch & Partners. Har du lyst til at blive en del af Kereby Asset Management Team eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen

Kontakt:

Partner Jens Christian Jensen
Telefon: +45 2784 7405
Mail: jc@brinchpartners.dk