International Pricing Analyst

Har du erfaring med at vurdere data fra forskellige kilder og bruge dem til at udlede indsigt i prisstrategier og markedstendenser? – så har du en unik mulighed for at medvirke i opbygningen af en ny stilling som International Pricing Anallyst hos EET Group.

Jobbeskrivelse

Stillingen som International Pricing Analysist er en nyoprettet stilling og du vil blive en del af et lille nyt team af specialister indenfor Data Analysis. Du vil i høj grad selv være med at definere og præge dit arbejde, hvor der vil være stor variation i opgaverne. Du vil blive ansvarlig for at analysere, monitorere og rapportere på værdiskabende pris-aktiviteter for hele organisationen.

Med reference til Head of Pricing vil dine ansvarsområder bl.a. bestå af følgende:

 • Udarbejdelse af Pricing KPI´er
 • Udarbejdelse af rapportering til management
 • Monitorere og optimere brugen af systemberegnede priser
 • Analysere og optimere brugen af store datamængder (Webhits, markedspriser mm.)
 • Lokalisere og definere værdiskabende pris-aktiviteter
 • Supportere nye initiativer med analyser og data
 • Definere og indarbejde lande-specifikke forhold
 • Deltage i og drive nye projekter vedrørende værdiskabende prissætnings-initiativer
 • Supportere de europæiske salgsenheder via en Pricing Support

Faglige kvalifikationer

Vi er på udkig efter en person med udgangspunkt i en kandidatgrad, som har ca. 1-3 års erfaring med udarbejdelse af analyser og rapportering. Til denne stilling er det væsentligt, at du er skarp i din skriftlige og mundtlige kommunikation på dansk såvel som engelsk. Herudover har du:

 • Erfaring som BI konsulent/udvikler eller erfaring fra finans/controlling
 • Erfaring med rapporter i Targit (BI)
 • Superbruger i Excel og godt kendskab til SQL el. lignende

Personlige kvalifikationer

Vi efterspørger en person, som er passioneret for at arbejde med store datamængder og som er kvalitetsbevidst. Du kendetegnes ved at være struktureret, analytisk og du sætter pris på et arbejde med stor variation i opgaverne og du kan håndtere mange opgaver på én gang. Du har en forståelse for, at gode samarbejdsevner, relationer og proaktivitet er væsentlige forudsætninger for succes i jobbet som International Pricing Analyst.

Derfor vælger du os

Du får en helt unik chance for at medvirke i opbygningen af en helt ny stilling hos Europas førende distributør inden for følgende områder: Server, Computer & Printer parts, Storage & Network, Mobile Parts & Accessories, Consumer Electronics, Surveillance & Security, Professional AV & Digital Signage, Point of Sale & Auto ID and Logistical Services.

Du tilbydes en innovativ arbejdsplads i et professionelt marked, hvor du indgår i en dynamisk organisation, som værdsætter team-ånd. Du tilbydes endvidere dygtige og ansvarsfulde kolleger, der alle har en fælles vision og målsætning.

Arbejdsstedet vil være på EET Groups hovedkontor i Birkerød, lidt nord for København og er moderselskab til alle EET Europarts’ salgsenheder.

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Spørgsmål og ansøgning:

Brinch & Partners varetager ansættelsesprocessen for EET Group A/S. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Partner Peter Bjerring.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via ”Søg Stilling” knappen herover.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kontakt:

Partner Peter Bjerring
Telefon: +45 23 277 287
Mail: pb@brinchpartners.dk