Sales Manager

Cloud Business Unit

Vi søger en entreprenant Sales Manager, der både har den faglige indsigt samt det fornødne drive til at opbygge en ny forretningsenhed i Innofactor Danmark. Forretningsenheden skal blandt andet hjælpe kunder med deres rejse fra ”on-premise” baserede løsninger til cloud-baserede løsninger.

Om Innofactor

Innofactor er en stor nordisk IT-virksomhed med fokus på digitalisering. Der er 600 ansatte i Norden, og Innofactor er noteret på NASDAQ. De overordende fokusområder i Innofactor er Data Driven Business (Business Intelligence), Productivity & Modern Employee Experience samt Secure Cloud Platform. I Danmark har man hidtil ikke fokuseret på Secure Cloud Platform, men det skal nu etableres.

Innofactor Norge er flere gange blevet kåret af Microsoft som Årets Sikkerhedspartner, og de har yderligere 2 Microsoft MVP’er (Most Valuable Professional) inden for Secure Cloud.

Innofactor har et uformelt og teamorienteret arbejdsmiljø og arbejder ud fra et fælles værdisæt: customers, empowerment, accountablility og innovation. Det betyder blandt andet, at der er ”højt til loftet”, og det forventes, at man er kreativ og finder løsninger frem for at se problemer og begrænsninger.

Hvad kræves der?

Innofactor har allerede en stor og succesfuld Secure Cloud Business Unit i de andre lande i Norden – specielt i Norge – og det er en tilsvarende forretning, som du skal bygge op i Danmark. Der er eksisterende kunder i Danmark inden for forretningsområdet, men du skal se jobbet som en mulighed for at bygge denne forretningsenhed op fra bunden. Med stor hjælp og støtte fra specielt Norge.

Du forventes at have en dyb indsigt i de udfordringer, som kunder står med, når de flytter i ”skyen”. Du har et stærkt salgsgen kombineret med en rimelig dyb teknisk indsigt i, hvad der skal til at flytte i ”skyen”. Samtidig er det vigtigt, at du har erfaring med primært at sælge konsulentydelser.

Til en start vil der i Danmark blive tilknyttet en pre-sales person, og der vil hurtigt komme en arkitekt om bord. Derudover vil du kunne trække på ressourcer i Norge. Efterhånden som forretningen vokser i Danmark, vil der løbende blive tilføjet nye ressourcer.

Kvalifikationer

 • Dyb indsigt i Cloud-verdenen og erfaring med Azure og/eller AWS
 • Indsigt i og erfaring med salg af infrastruktur projekter
 • Erfaring med OFF365-løsninger, MS Teams og Sharepoint
 • Erfaring med salg af konsulentydelser og projekter
 • Erfaring med komplekst salg til flere organisatoriske niveauer inkl. CIO/CISO-niveau
 • Har det fornødne drive til at starte en forretning op

Professional requirements

 • Min. 3-5 års erfaring med teknisk salg – herunder SAAS, PAAS og IAAS
 • Taler og skriver flydende engelsk på forretningsniveau
 • Det er en fordel, hvis du har et netværk af potentielle nye kunder
 • Det er en fordel, hvis du har et netværk i Microsoft Danmark, som er en vigtig samarbejdspartner

Succeskriterier

 • Helt overordnet skal du succesfuldt drive opbygningen af en ny forretningsenhed
 • Dine primære målsætninger vil være omsætning og tilgang af nye kunder

Udfyld felterne nedenfor

Navn*

Privat Email*

Vedhæft CV*:

Vedhæft ansøgning:

Vedhæft øvrige dokumenter:

Hvordan har du fundet denne stilling?

Hvis andet - hvordan?:

Bemærkninger

Alle oplysninger med * skal udfyldes. Brinch & Partners' Database er fuld fortrolig. Dit navn vil aldrig blive videregivet til vores kunder, med mindre du har været til samtale hos os, og vi derudover har fået din accept.

Om Innofactor

Innofactor er en førende nordisk leverandør af cloud-løsninger og digital transformation. Virksomheden har hovedkontor i Helsinki med datterselskaber i Danmark, Sverige og Norge, hvorfra de servicerer over 1500 kunder. Innofactor Danmark har ca. 30 medarbejdere og forventer at vokse betydeligt de kommende år.

Du kan læse mere om Innofactor på innofactor.com

Lokation: Øster Allé 48, 2100 København Ø

Deadline: Ingen deadline. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Ansøgning og kontakt:

Ønsker du at vide mere, bedes du kontakte Partner Niels Appel.

Ønsker du at søge jobbet, bedes du uploade dit CV og ansøge ved at klikke ”Søg Stilling” øverst på denne side.

Kontakt:
Partner Niels Appel
Telefon: +45 4035 1048
E-mail: na@brinchpartners.dk

Har denne stilling fanget din interesse og kender du nogen der kunne få gavn af den?

Del denne stilling i dit netværk!